BRD Romania: Anunturile IMPORTANTE pentru Clientii din Tara

BRD Romania are anunturi importante pentru clientii din toata tara, dar si pentru ceilalti romani, iata ce a comunicat banca pentru toata lumea acum.

BRD Romania redeschidere

BRD Romania a publicat ieri doua anunturi de care ar fi bine sa stie multi clienti, dar si foarte multi romani in general, iar asta pentru ca pot fi afectati, sau in contrast bucurati de ceea ce se intampla. Primul mesaj are legatura cu faptul ca si BRD Romania isi va tine inchise agentiile din toata tara in cursul zilei de luni, 1 iunie, la fel ca si alte banci care au anuntat pana in momentul de fata planuri de a nu primi clienti in cursul acestei zile dedicate copiilor.

BRD Romania va avea totusi deschis pe 1 iunie Contact Center-ul, astfel ca oricine are de rezolvat o problema in legatura cu banca, un card bancar, sau orice fel de alt serviciu, poate primi ajutor acolo. Nu este exclus ca BRD Romania sa aiba un numar mare de solicitari pe Contact Center in acea zi din cauza faptului ca agentiile din toata tara vor fi in chise, astfel ca daca veti avea de asteptat pentru a intra in contact cu cineva, e bine sa nu fiti surprins.

La mulți ani copiilor, indiferent de vârstă! Agențiile vor fi închise pe 1 iunie, dar ținem aproape prin Contact Center de la 09:00-19:00. #RestartămÎmpreună

Publicată de BRD Groupe Societe Generale pe Vineri, 29 mai 2020

BRD Romania: Anunturile IMPORTANTE pentru Clientii din Tara

BRD Romania are un al doilea anunt care ii vizeaza in principal pe cei din Bucuresti, sau zonele apropiate, iar asta pentru ca Muzeul Antipa se va redeschide incepand cu data de 1 iunie. Muzeul Antipa a fost inchis in perioada starii de urgenta, asa cum era perfect normal, dar si pana acum in perioada starii de alerta, iar BRD Romania anunta ca incepand de luni se va redeschide, dar cu unele restrictii din cauza masurilor de protectie impotriva Coronavirus.

Ce cadou mai plăcut poate oferi Muzeul de Istorie Naturala Grigore Antipa copiilor decât redeschiderea sa, pe data de 1…

Publicată de BRD Groupe Societe Generale pe Vineri, 29 mai 2020

BRD Romania nu explica in mesajul sau care sunt acestea, dar in baza a ceea ce s-a spus pana acum, numarul de vizitatori va fi limitat in interior, trebuie pastrate distantele, nu ar trebui sa functioneze panourile interactive, etc. Daca muzeul Antipa se redeschide de la 1 iunie, e foarte posibil ca si alte muzee din tara sa se redeschida din aceeasi zi, cu aceleasi masuri de restrictie, dar cum BRD Romania colaboreaza cu cel din Bucuresti, vorbeste doar despre el.

BRD Romania a impus masuri de protectie si in agentiile sale din toata tara, si inca lucreaza la procesarea multor cereri privind programul IMM Invest, deci daca asteptati ceva de acolo, e bine sa mai aveti rabdare.