DIGI Romania: Multi Clienti NU Stiu ca Primesc GRATUIT Asta

DIGI Romania ofera in mod gratuit pentru milioane de romani un serviciu de care foarte multi dintre ei nici nu stiu, iata ce iti permite acesta sa faci.

DIGI Romania parinti

DIGI Romania ofera gratuit pentru milioane de clienti din Romania un serviciu despre care foarte multi nici macar nu stiua, dar unul care se poate dovedi a fi extrem de util pentru foarte multa lume. Vorbesc despre faptul ca toti clientii DIGI Romania care au activate abonamente de internet primesc in mod gratuit si un serviciu pentru control parental care permite blocarea unei varietati de website-uri pentru a-si proteja copiii de continutul malitios de pe internet.

DIGI Romania are milioane de clienti in Romania care-i folosesc serviciile de internet fix, iar aceasta optiune pentru control parental le este dedicata in totalitate de catre operatorul de telecomunicatii. Vorbim despre un sistem care poate bloca la accesare orice fel de website-uri care sunt setate de catre parinti, astfel incat ai lor copii sa nu le poata vedea continutul doarece i-ar putea afecta, iar DIGI Romania ofera acest sistem fara plata, in timp ce altii cer bani pentru ele.

DIGI Romania: Multi Clienti NU Stiu ca Primesc GRATUIT Asta

DIGI Romania are informatii despre acest sistem ascunse printre setarile care sunt disponibile pentru abonamentul de internet, ele fiind disponibile doar in subsectiunea dedicata din contul de client de pe website. DIGI Romania a creat acest sistem special pentru copii, iar asta deoarece parintii nu pot sta tot timpul sa verifce website-urile pe care cei mici le acceseaza, iar partea buna este ca operatorul are deja o lista cu toate aceste website-uri.

“Poti restrictiona acum peste cateva sute de mii de site-uri cu divertisment pentru adulti sau cu continut violent. Copiii tai nu vor mai fi expusi acestui tip de informatie; poti fi sigur ca vor naviga mai in siguranta pe internet. Nu mai este nevoie sa supraveghezi permanent joaca lor pe internet. Facem noi acum acest lucru pentru tine, actualizand permanent site-urile si portalurile cu continut pentru adulti si continut violent.”

DIGI Romania le ofera parintilor doar posibilitatea de a activa sistemul, iar apoi in mod automat sunt blocate anumite website-uri cu continut pornografic, violent, etc, in mod automat. Desigur ca parintii pot permite, sau restrictiona, accesul inclusiv catre alte website-uri, dar simpla idee ca DIGI Romania ofera un asemenea sistem fara plata este ceva de bun augur pentru ca in cazul altor companii sistemele acestea trebuie platite, insa si unele routere au integrat acelasi lucru.

DIGI Romania permite activarea si configurarea acestui sistem exclusiv din contul de client de pe website-ul sau, deci nu veti putea face modificarile din alta parte decat de acolo.