WhatsApp: TRUCUL pe care ar TREBUI sa il Folosesti de Acum

WhatsApp are un truc pe care ar trebui sa il folosesti chiar din acest moment deoarece aduce o schimbare importanta pentru aplicatia de mesagerie.

WhatsApp mascare

WhatsApp este o aplicatie cu 2 miliarde de utilizatori “in spate”, este o aplicatie foarte complexa care are foarte multe functii implementate, iar uneori utilizatorii se pierd prin complexitatea lor. Totusi, astazi vorbim despre un truc pentru WhatsApp care se aplica inclusiv pentru alte aplicatii, nu doar de mesagerie, si care se poate dovedi a fi extraordinar de util pentru extrem de multi dintre voi in foarte multe situatii care v-ar da batai mari de cap.

WhatsApp foloseste sistemele de notificari din Android si iOS pentru a afisa mesajele care vin de la prietenii nostri, iar in anumite cazuri in ele putem vedea poze si video, fara a mai deschide aplicatia. Acest sistem poate fi exploatat de catre hackeri pentru a ne fura contul WhatsApp, sau poate fi folosit de catre alte persoane pentru a spiona mesajele pe care le primim de la oamenii cu care comunicam, deci poate fi o problema mare pentru utilizatori.

WhatsApp: TRUCUL pe care ar TREBUI sa il Folosesti de Acum

WhatsApp poate avea multe secrete din mesajele noastre dezvaluite de catre aceste notificari, insa exista si o metoda de a impune ca prin ele sa nu fie afisat tot continutul unui mesaj. Atat in iOS, cat si in Android exista setari pentru notificari care permit afisarea notificarilor de la aplicatii ca WhatsApp fara a se vedea efectiv si mesajul pentru care se trimite notificarea, si activarea acestei setari impiedica furtul contului vostru de necunoscuti, sau spionarea voastra.

WhatsApp nu are aceasta setare disponibila in aplicatie, ci va trebui sa mergeti in meniurile cu setarile pentru notificari din iPhone si Android pentru a face aceasta modificare, ea fiind impusa pentru toate aplicatiile. Setarea aceasta este un truc de care ar fi bine sa profitati daca vorbiti foarte mult prin WhatsApp, iar asta pentru ca va veti putea scuti de extrem de multe batai de cap care vin de la afisarea completa a mesajelor din notificari.

WhatsApp nu implementeaza functii de acest gen pentru aplicatia sa din telefoane, astfel ca trebuie sa va folositi de ea asa cum exista in momentul de fata in dispozitive.