Samsung GALAXY Note 20: Doua Vesti GROZAVE pentru Telefoane

Samsung GALAXY Note 20 are parte de doua vesti grozave venite inainte de lansare, iata ce schimbari sunt facute pentru a-i multumi pe toti clientii.

Samsung GALAXY Note 20 imbunatatirile

Samsung GALAXY Note 20 este o serie de telefoane care va cuprinde doar doua modele anul acesta, iar asta pentru ca Samsung nu vrea sa mearga pe linia seriei S20, care a avut trei modele. Astazi avem parte si de doua vesti foarte bune pentru cei care asteapta lansarea acestor noi modele de telefoane din seria Samsung GALAXY Note 20, iar asta pentru ca, din cate se pare, urmeaza sa fie facute niste modificari care sa ii multumeasca si pe clienti.

Samsung GALAXY Note 20 urmeaza in primul rand sa aiba un nou chip Exynos 992 in locul celui Exynos 990, iar asta ar trebui sa vina cu o imbunatatire mare pe partea de performante si autonomia bateriei. Este ahicunoscut faptul ca telefoanele din seria S20 au probleme mari cu autonomia bateriei si cu performantele, dar aici vorbim doar despre cele care au chip Exynos, cele cu chip Qualcomm fiind net superioare, iar in Samsung GALAXY Note 20 s-ar putea rezolva totul.

Samsung GALAXY Note 20: Doua Vesti GROZAVE pentru Telefoane

Samsung GALAXY Note 20 va veni cu acest chip Exynos 992 in Europa si multe alte zone de pe globl, el fiind o varianta revizuita a celui 990, dar detalii cu privire la el nu au aparut pana in acest moment. E foarte posibil ca acest nou chip Exynos 992 sa fie deja in productie pentru lansarea Samsung GALAXY Note 20 din vara, sau toamna, acestui an, iar asta inseamna ca vom afla si primele detalii importante cu privire la noul model de procesor in curand.

Samsung GALAXY Note 20 urmeaza deasemenea sa aiba o baterie de 4300 mAh in versiunea de baza, ceea ce reprezinta o crestere substantiala in raport cu bateria folosita in modelele anterioare. Schimbarea aceasta ar trebui sa contribuie la imbunatatirea autonomiei bateriei, impreuna cu noul procesor pe care seria Samsung GALAXY Note 20 il va avea, totul fiind facut spre beneficiul clientilor din lumea intreaga care sunt suparati de modele din seria S20.

Samsung GALAXY Note 20 va fi prezentat undeva prin august, desi o data nu a fost inca dezvaluita, iar in magazine ar trebui sa fie distribuite telefoanele incepand cu luna septembrie a anului 2020.