Fortnite: Evenimentul SPECIAL care a fost Anuntat de Epic

Fortnite doomsday

Fortnite are un eveniment special anuntat de catre Epic Games pentru jucatorii din intreaga lume, si vorbim despre ceva care este, practic, “inceputul sfarsitului”, iar asta pentru ca marcheaza trecerea de la acest sezon la cel urmator.

Fortnite are evenimentul de sfarsit de sezon programat de catre cei de la Epic Games pentru ziua de 6 iunie, la ora 21:00, ora Romaniei, deci mai avem doar o saptamana de asteptat pana cand acest eveniment special va incepe si ne va delecta cu tot ceea ce a pregatit Epic.

Fortnite are si un dispozitiv special care urmeaza sa explodeze si sa dea startul distrugerii lumii actuale pentru a-i face loc celei noi, Epic Games gandind destul de bine sfarsitul actualului sezon, dupa cele doua amanari care au avut loc pana acum.

Fortnite a amanat initial sfarsitul primului sezon din cauza Coronavirus, iar acea amanare a trebuit iar amanata din cauza situatiei actuale, compania nereusind sa-si rezolve problemele initiale, astfel ca s-a ajuns din nou la o situatie de acest gen.

Fortnite va da startul sezonului 3 undeva prin iunie, compania americana fiind dornica sa le ofere jucatorilor din intreaga lume o experienta noua in cadrul titlului sau, dar ramane de vazut cat de multa lume va aprecia efectiv noutatile care vor fi lansate.