WhatsApp: Cum sunt SFIDATI Utilizatorii din Intreaga Lume

WhatsApp isi sfideaza utilizatorii din lumea intreaga cu o decizie radicala, iata ce vrea sa faca, si ce vom vedea in telefoanele noastre in curand.

WhatsApp sfidare

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagere din lume, stiti deja asta, iar cu 2 miliarde de utilizatori activi, aplicatia nu genereaza acum bani din afisarea de reclame, sau alte metode cunoscute public. WhatsApp vrea sa schimbe asta, si dupa ce pe final de 2019 a fost anuntat faptul ca nu urmeaza sa mai fie afisate reclame in cadrul platformei, iata ca acum aflam cu totul altceva, si asta pentru ca americanii au planuri complet diferite pentru noi.

WhatsApp are in plan integrarea de reclame pentru utilizatorii din intreaga lume, ceva ce din pacate sfideaza ceea ce li s-a promis oamenilor cu foarte mult timp in urma de catre cei ce detin aplicatia. WhatsApp a avut anulate planurile initiale pentru afisare de reclame in cadrul platformei de mesagerie, dar ideea in sine nu a disparut, astfel ca ele vor aparea in viitorul apropiat.

WhatsApp: Cum sunt SFIDATI Utilizatorii din Intreaga Lume

WhatsApp nu a anuntat deocamdata cand anume intentioneaza sa integreze aceste reclame in cadrul aplicatiei de mesagerie, ceea ce nu e tocmai neobisnuit, pentru ca nici in intrecut n-a oferit detalii. Acum s-a aflat direct de la cei care controleaza divizia din care face parte WhatsApp ca noi reclame vor fi pana la urma introduse, dar intr-un mod complet diferit fata de cel care a fost gandit initial de catre companie, iar asta desi ideea finala este aceeas.

WhatsApp a fost lansata initial cu promisiunea ca aplicatia nu va avea reclame integrate, insa dupa vanzarea la Facebook, si plecarea co-fondatorilor sai de la companie, lucrurile s-au schimbat radical. In momentul de fata nu exista cineva care sa poata “proteja” aplicatia de introducerea reclamelor, astfel ca toti cei care folosesc WhatsApp si se gandeau ca acest lucru se va intampla la un moment dat, sunt readusi la ideile originale de catre ceea ce se intampla acum.

WhatsApp ar putea avea reclamele integrate pana la finalul anului 2020, sau in cursul anului 2021, nimeni nu stie foarte clar asta, dar e destul de lesne de inteles faptul ca de reclame nu vom scapa.