GTA 5: Mod-ul UIMITOR ce-l Folosesti in Lumea REALA (VIDEO)

GTA 5 este unul dintre cele mai populare jocuri din lume in momentul de fata , iar pentru el a fost lansat un mod complet uimitor care afecteaza nu doar experienta de joc, ci si ceea ce facem in lumea reala, deci are o putere mai mare decat credeai.

GTA 5 are un mod special lansat care le permite jucatorilor sa faca exercitii fizice cu bicicleta, si sa conecteze totul la ceea ce se intampla in joc, iar mai sus puteti vedea cam cum se intampla totul in titlul celor de la Rockstar Games si Take Two.

GTA 5 are acest mod creat pentru a conecta jocul la anumite biciclete inteligente, iar ceea ce face utilizatorul in lumea reala se vede inclusiv in jocul celor de la Rockstar Games, ideea in sine fiind foarte buna pentru a ajuta oamenii sa faca exercitii fizice in lumea reala.

GTA 5 poate avea acest mod conectat doar cu bicicletele inteligente care permite efectuarea de exercitii in case, nu si la cele reale, iar asta pentru ca jucatorii pedaleaza in fata unui calculator in timp ce personajul din joc face fix acelasi lucru.

GTA 5 are pentru prima oara creat un mod de acest gen, si desigur ca el a fost facut din cauza pandemiei de Coronavirus care a tinut foarte multi oameni in case, deci vorbim despre o idee cu aplicabilitate limitata, cel putin deocamdata.