DACIA Logan 2021: Vestea PROASTA pentru un Model Asteptat

DACIA Logan 2021 are parte de o veste proasta venita direct de la grup de automobile, iata ce se intampla cu modelele care ar fi trebuit sa fie lansate.

DACIA Logan 2021 anulare

DACIA Logan 2021 este urmatorul mare model de masina care este pregatit pentru o prezentare in toamna acestui an, la salonul auto de la Paris, si pentru o lansare undeva in cursul anului 2021. Din pacate, anuntul Renault de saptamana trecuta lasa foarte multe semne de intrebare cu privire la modelele in care DACIA Logan 2021 va fi lansata, iar asta deoarece grupul francez vrea sa reduca drastic toate cheltuielile pe care le are cu productia.

DACIA Logan 2021 nu va fi afectata initial de deciziile Renault de a reduce numarul de platforme pe care le foloseste pentru masinile sale, dar nici de a reduce varietatea motorizarilor disponibile pentru clienti. Din pacate, este totusi foarte posibil ca DACIA Logan 2021 sa aiba parte de o veste proasta cand vine vorba despre modelul hibrid pe care presa internationala il anunta pentru lansare, iar asta pentru ca Renault vrea mai putina varietate, si costuri mai mici.

DACIA Logan 2021: Vestea PROASTA pentru un Model Asteptat

DACIA Logan 2021 lansata intr-o versiune hibrid nu e reprezinta tocmai o reducere a costurilor de productie pentru grupul Renault, astfel ca e destul de posibil ca acest model sa nu mai fie lansat, in final. Chiar daca DACIA Logan 2021 ar urma sa aiba versiunea hibrid facuta pe o platforma care este folosita si in alte modele ale producatorului, din pacate vorbim despre o situatie in care ar exista costuri mari pentru dezvoltarea masinii intr-o asemenea forma.

DACIA Logan 2021 va fi totusi lansata in restul versiunilor despre care pana acum am aflat de la producator, iar asta e totusi o veste foarte buna, pentru ca va exista destula varietate. DACIA Logan 2021 va fi lansata cu suficient de multe noutati pentru ca o versiune hibrid sa nu fie anuntata de catre cei de la DACIA, iar asta pentru ca vorbim despre o masina cu totul schimbata, una care poate aduce pentru clienti motive suficiente pentru achizitie, in final.

DACIA Logan 2021 urmeaza sa fie deasemenea si usor mai scumpa decat modelele care sunt in momentul de fata la vanzare pe piata, dar diferentele n-ar trebui sa fie totusi chiar atat de mari.