HBO Go: Vestea URIASA pentru TOTI Abonatii sai din Romania

HBO Go are o veste uriasa pentru toti abonatii sai din Romania, iata ce a anuntat platforma de streaming video la cerere pentru noi, si ce vom primi.

HBO Go iunie

HBO Go este una dintre cele mai importante platforme de streaming video la cerere existente in momentul de fata in Romania, iar un anunt foarte important pentru clientii din tara a venit. Vorbim despre un anunt de la HBO Go cu privire la noutatile care vor fi disponibile pentru toti clientii in cursul lunii iunie, si exista destule surprize de care oricine se va putea bucura foarte curand, HBO fiind destul de interesat sa le ofere clientilor multe surprize bune.

HBO Go anunta ca incepand de astazi este disponibil filmul “Maleficent: Mistress of Evil”, iar lansarea este una interesanta pentru ca vine fix de 1 iunie, cand exista foarte multi copiii dornici sa vada filme pentru ei. Un nou serial numit “In Casa” urmeaza sa fie disponibil din data de 6 iunie in cadrul platformei companiei americane, iar in aceeasi zi va fi lansat si serialul Trackers, care ne prezinta ce inseamna misiunea de a urmari teroristii.

HBO Go: Vestea URIASA pentru TOTI Abonatii sai din Romania

HBO Go anunta ca pe 8 iunie urmeaza sa fe lansat in platforma filmul “I may destroy you”, in timp ce pe 14 iunie va fi lansat filmul “Gemini Man”, care il are in centru pe binecunoscutul Will Smith. Pe 18 iunie va fi disponibil in cadrul HBO Go un nou documentar care are denumirea “Pollywood”, in timp ce pe 20 iunie va fi lansat un serial numit “Mo”, pe 21 iunie urmand a fi oferit filmul “Where’d you go, Bernadette”, iar pe 22 iunie filmul “Perry Mason”.

HBO Go va lansa pe 26 iunie sezonul al doilea din serialul “Doom Patrol”, in timp ce pe 28 iunie vom avea disponibil filmul “Zombieland: Double Tap”, luna fiind incheiata pe 29 iunie cu filmul “I’ll be gone in the dark”. HBO Go are mai putine lansari decat Netflix in fiecare luna, chiar si in Romania, iar asta ne arata cat de putin contam noi, dar pe de alta parte, platim si mai putin decat pentru platforma concurenta, deci trebuiau sa existe diferente undeva.

HBO Go poate fi incercat gratuit de catre orice roman timp de o saptamana, o singura data, iar dupa aceea abonamentul lunar costa cam 20 de LEI, sau poate fi mai ieftin daca il luati combinat cu un abonament TV.