Netflix: Mesajul pentru Abonatii Romani, ce Trebuie sa Stim

Netflix a publicat un nou mesaj important pentru abonatii din Romania, iata ce vrea compania sa stim in momentul de fata, si ce avem disponibil nou.

Netflix space

Netflix a publicat un nou mesaj pentru abonatii sai din Romania in cursul weekend-ului, si e o veste buna de care ar trebui sa stie multa lume pentru ca vine spre beneficiul nostru. Mai exact, cei de la Netflix au anuntat noile filme si seriale care au fost puse la dispozitia abonatilor din Romania incepand de la finalul saptamanii trecute, iar dupa cum puteti vedea din imaginea de mai jos, vorbim despre cateva titluri foarte interesante, in frunte cu Space Force.

Netflix a lansat serialul Space Force, cu Steve Carell, in centrul comedia fiind gandita in baza noii divizii a armatei SUA, care are menirea de a cuceri spatiul cosmic in numele lui Donald Trump. Desi criticii n-au prea apreciat Space Force, abonatii celor de la Netflix s-au dovedit a fi foarte entuziasmati de ceea ce a creat Steve Carell pentru lumea intreaga, si daca inca nu ati vazut serialul disponibil acum in platforma, poate ca ar trebui sa ii acordati o sansa.

Netflix: Mesajul pentru Abonatii Romani, ce Trebuie sa Stim

Netflix space force

Netflix a lansat deasemenea titlurile “I’m no longer here”, “Hannah Gadsby: Doublas”, “Dorohedoro”, “Somebody Feed Phil: Sezonul 3”, insa aici vorbim doar despre ceea ce a fost pus in distributie la final de mai. De astazi mai sunt disponibile cateva titluri licentiate de catre cei de la Netflix pentru abonatii din toata lumea, inclusiv Romania, iar John Wick 3 se numara printre ele, impreuna cu alte filme care au diversi actori cunoscuti in lumea intreaga.

Netflix a reusit sa isi surprinda foarte multi abonati cu titlurile pe care le-a lansat in ultima perioada, insa aceasta reprezinta doar o mica parte din ceea ce ofera compania pentru toata lumea. Vorbim despre foarte multe titluri pe care Netflix le lanseaza in principal in SUA, acolo unde ajunge vasta majoritate a continutului sau, in tari precum Romania fiind oferite mai putine noutati, ceea ce desigur ca nu e tocmai o surpriza, pentru ca se intampla in mod regulat.

Netflix mai are cateva seriale foarte interesante pregatite pentru lansare in urmatoarele saptamani, dar si cateva sezoane pentru unele existente, asa ca va f interesant de vazut ce vom mai primi.