Vodafone: GRATUIT pentru Clienti, Romanii Anuntati de Astazi

Vodafone ofera gratuit pentru clientii din Romania noi surprize de care multi se pot bucura chiar incepand de astazi, iata ce primesti de la operator.

Vodafone desene

Vodafone are astazi un anunt surpriza pentru clientii sai din Romania, dar si pentru toti romanii care sunt dornici sa-i devina clienti, si vorbim despre vesti foarte bune pentru toata lumea. Mai exact, cei de la Vodafone anunta ca in cadrul Vodafone TV au o serie de surprize speciale oferite gratuit in cursul lunii iunie pentru toti cei care platesc pentru serviciile sale, si vorbim despre noutati de care oricine se va putea bucura daca are un abonament.

Vodafone a oferit pentru clientii Vodafone TV o varietate de continut gratuit in perioada starii de urgenta, iar in perioada starii de alerta face acelasi lucru, in toata luna iunie. E improbabil ca starea de alerta sa fie scoasa de catre autoritatile din Romania in luna iunie, astfel ca gratuitatea anuntata acum de catre Vodafone pentru clientii sai din Romania este ceva ce va fi disponibil pentru toata lumea pana la final de luna, dar si dupa aceea.

Vodafone: GRATUIT pentru Clienti, Romanii Anuntati de Astazi

Vodafone ofera programe cadou pentru copii in cursul lunii iunie pentru ca, in general, luna aceasta este considerata a fi luna copiilor, astfel ca este perfect normal sa aiba surprize bune pentru ei. Canalul TV DaVinci este oferit gratuit de catre cei de la Vodafone in toata luna iunie pentru clientii din tara noastra, el fiind disponibil in cadrul aplicatiei Vodafone TV pentru toti cei interesati sa isi tina ocupai copiii cu emisiunile de calitate ale postului TV.

Luna 𝗶𝘂𝗻𝗶𝗲 este specială! În Vodafone TV sărbătorim cu programe cadou dedicate copiilor! Astfel, canalul TV DaVinci este…

Publicată de Vodafone Romania pe Duminică, 31 mai 2020

Vodafone le ofera doar clientilor cu abonamente de televiziune posibilitatea de a urmari continut prin intermediul aplicatiei Vodafone TV, astfel ca toti ceilalti care nu au asemenea abonamente nu le pot vedea. Desigur ca gratuitatea ar trebui sa fie oferita inclusiv pe televizoarele pe care clientii pot vedea toate posturile de televiziune pe care Vodafone le transmite in momentul de fata, deci nu trebuie sa urmariti continutul doar din Vodafone TV.

Vodafone are si alte promotii extrem de bune de care se pot bucura toti clientii din Romania in momentul de fata, iar ele sunt toate listate chiar pe website-ul operatorului.