WhatsApp: TRUCUL Important de care Ai NEVOIE pentru Telefon

WhatsApp poate avea folosit un truc foarte important de care ai nevoie in telefonul tau in momentul de fata, iata ce poti face cu acesta chiar acum.

WhatsApp raspunsuri

WhatsApp are peste 2 miliarde de utilizatori in lumea intreaga, si foarte multe functii implementate de catre compania care a creat aplicatia, insa din pacate exista si cateva lipsuri de care oamenii se plang. Pentru unele dintre acestea exista trucuri care suplinesc lipsa unora dintre functiile necesare, iar cum WhatsApp nu le ofera oamenilor ceea ce vor, aveti la dispozitie si alte solutii pentru a obtine ceea ce va intereseaza de la aplicatie, chiar si in aceste conditii.

WhatsApp nu are implementata o functie care sa permita setarea unui mesaj automat care sa fie trimis unei persoane cand noi nu putem raspunde la un mesaj, asa cum au diverse alte aplicatii. Ei bine, pentru aceasta problema exista si o solutie, iar aceasta are denumirea Auto Reply for WhatsApp, ea fiind creata special pentru a permite setarea unui mesaj automat care este trimis din WhatsApp cand nu putem noi raspunde, aplicatia fiind disponibila doar pentru Android.

WhatsApp: TRUCUL Important de care Ai NEVOIE pentru Telefon

WhatsApp poate fi transformata astfel intr-o aplicatie care sa fie cu adevarat utila pentru oamenii din intreaga lume, iar asta pentru ca o functie de acest gen e ceva care ar fi util pentru foarte multa lume. Aplicatia permite personalizarea mesajelor automate care sunt trimise prin WhatsApp, si conform dezvoltatorului sau, functionalitatea este disponibila atat pentru versiunea standard a aplicatiei, cat si pentru versiunea dedicata companiilor.

WhatsApp nu va avea prea curand implementata o functie de acest gen pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar asta pentru ca ar fi destul de complicat sa o ofere pentru oameni. In acesta idee, aplicatiile precum cea care implementeaza functionalitatea este singura care poate oferi asa ceva pentru cei care folosesc WhatsApp, si exista mai multe disponibile in cadrul Google Play Store, asa ca puteti incerca tot ceea ce va intereseaza pana gasiti ceea ce va multumeste.

WhatsApp este compatibila automat cu toate aceste aplicatii, si nu riscati sa aveti contul blocat de catre compania dezvoltatoare a platformei din cauza aplicatiilor care ofera asemenea functii.