DACIA Duster: Noul SUV SURPRIZA Pregatit de catre Renault

DACIA Duster urmeaza sa aiba un "frate" pentru ca un nou model de SUV va fi lansat de catre producatorul de la Mioveni, iata ce urmeaza sa intre in oferta sa.

DACIA Duster alternativa

DACIA Duster este singurul model de SUV pe care il vinde in momentul de fata producatorul de la Mioveni, insa acest lucru urmeaza sa se schimbe destul de curand, iar asta pentru ca DACIA pregateste un alt model. Conform presei din Franta, un nou model de SUV urmeaza sa fie lansat pe langa DACIA Duster pentru clientii din toata lumea, iar conform lor, modelul Lodgy urmeaza sa dispara, si sa fie inlocuit de acest nou model de SUV la care se lucreaza acum.

DACIA Duster este unul dintre cele mai populare modele de SUV-uri care sunt vandute pe pietele din intreaga Europa acum, ar aducerea unui alt model in gama ar putea afecta vanzarile actualei versiuni. Trebuie totusi mentionat ca acest nou model de SUV care va fi disponibil impreuna cu DACIA Duster in oferta urmeaza sa aiba 7 locuri, in loc de 5 cat au modelele de acum, deci va fi mai mult gandit pentru familiile numeroase, sau transport de persoane.

DACIA Duster: Noul SUV SURPRIZA Pregatit de catre Renault

DACIA Duster va avea integrata platforma CMF-B abia undeva in viitor de catre Renault, insa acest nou model de SUV vva veni direct cu ea, ba mai mult decat atat, urmeaza sa fie oferit si intr-o versiune hibrid. Platforma hibrid E-Tech va fi integrata in acest model de SUV ce va fi vandut impreuna cu DACIA Duster, astfel ca mai mult ca sigur vor fi si preturi destul de consistente pentru masina, totul pentru ca va veni cu atat de multe noutati pentru clienti.

DACIA Duster nu a fost vreodata gandit ca un SUV care sa aiba mai mult de 5 locuri, deci era nevoie de ceva care sa poata fi modificat pentru a indeplini un asemenea scop, iar Lodgy pare sa fi fost alegerea potrivita. Conform presei franceze, DACIA Duster va avea un “frate” in oferta incepand din 2021, sau 2022, nu e deocamdata foarte clar, mai ales ca Renault a anuntat un plan complex pentru reducerea de costuri in ceea ce priveste fabricarea de masini.

DACIA Duster va ramane cel mai probabil un SUV foarte popular, insa versiunea cu 7 locuri, care deocamdata nu are si un nume, ar putea atrage noi clienti care pana acum nu luau in calcul masinile de la DACIA.