Fortnite: Decizia Asteptata din cauza VIOLENTELOR din SUA

Fortnite violente

Fortnite ar urma sa fie deasemenea afectat de violentele majore care au loc in SUA in aceasta perioada, cei de la Epic Games fiind, aparent, destul de aproape de a hotarat sa amane din nou lansarea sezonului 3 al jocului pentru a nu atrage atentia de la problemele reale din tara.

Fortnite a avut pana acum amanata de doua ori lansarea sezonului 3, iar asta din cauza noului Coronavirus, insa acum vine o amanare care are la baza problemele sociale din SUA, la fel de grave, care ar putea fi totusi accentuate de virusul care inca infecteaza foarte multi oameni acolo.

Fortnite ar avea lansarea sezonului 3 amanata dupa ce Google a decis sa amane prezentarea Android 11, iar Sony a decis sa amane prezentarea noilor jocuri, si poate a design-ului, Playstation 5, doua evenimente foarte importante pentru ambele companii.

Fortnite este cel mai important joc online al momentului, cu sute de milioane de jucatori in intreaga lume, iar daca lansarea sezonului 3 a jocului va fi amanata, atunci e posibil ca foarte multa lume sa fie suparata, dar ceea ce se intampla pe strazile din SUA primeasca in fata jocului.

Fortnite are foarte multe noutati importante pregatite pentru sezonul al treilea de catre cei de la Epic Games, unele dintre ele fiind deja dezvaluite, dar cine stie cand va fi lansata aceasta schimbare majora care ar fi trebuit sa vina inca din luna mai ?