Facebook: Noua Functie din Aplicatie de care aveai Nevoie

Facebook stergere activitate

Facebook a lansat pentru aplicatia telefoanelor mobile o noua functie de care foarte multa lume avea nevoie, mai ales ca vorbim despre ceva ce trebuia sa fie oferit de foarte multa vreme de catre compania din spatele aplicatiei de mesagerie.

Facebook a implementat in sfarsit in aplicatia mobila o functie speciala numita “Manage Activity”, aceasta permitandu-le utilizatorilor sa stearga vechile postari care au fost publicate in cadrul retelei de socializare, chiar si in masa, nu doar unul cate unul.

Facebook nu ofera deocamdata si optiuni pentru a filtra tipurile de postari care apar in aceasta sectiune speciala din aplicatie, dar promite ca o va face, si asta pentru ca va permite inclusiv cautarea dupa anumite cuvinte cheie printre postarile noastre.

Facebook ofera cateva optiuni pentru stergerea postarilor, astfel ca avem de ales intre a le ascunde de toata lumea, cu stergere automata in 30 de zile, arhivarea lor pentru vizualizare privata, sau mutarea in “cosul de gunoi” chiar de la bun inceput.

Facebook stergere activitate editare

Facebook implementeaza aceasta functionalitate deoarece oamenii aveau nevoie de un sistem prin care sa poata sterge anumite postari mai vechi care fie nu ii reprezinta, fie le pot face rau, astfel ca modificarea este, pana la urma, una de foarte bun augur.