Google Chrome: Schimbarea foarte IMPORTANTA pentru Browser

Google Chrome va avea parte in sfarsit de o schimbare foarte importanta pentru multi utilizatori, iata ce este pregatit pentru toti utilizatorii.

Google Chrome editare

Google Chrome are o noua schimbare foarte importanta dezvaluita inainte de a fi efectiv lansata pentru utilizatorii din intreaga lume, si vorbim despre ceva care este mai mult ca sigur necesar pentru foarte multa lume. Mai exact, Google Chrome are in momentul de fata in testare o noua functie care ne va permite sa descarcam si versiunile editate ale PDF-urilor, ceva ce in momentul de fata nu este posibil deoarece toate editarile facute dispar la descarcare.

Google Chrome va avea rezolvata problema, iar utilizatorii vor avea optiunea de a descarca atat versiunea originala a PDF-ului, cat si cea editata, a doua venind si cu schimbarile facute de noi. Daca ati completat din Google Chrome vreo declaratie pe propria raspundere in starea de urgenta, sau starea de alerta, atunci stiti ca au fost folosite PDF-uri editabile de catre autoritati, insa daca le completati acolo, si le descarcati, in calculatoare ele ajungeau fara editari.

Google Chrome: Schimbarea foarte IMPORTANTA pentru Browser

Google Chrome editare pdf

Google Chrome va rezolva problema intr-una dintre versiunile viitoare ale sistemului de operare pentru utilizatorii de calculatoare, si asta vine ca o veste extrem de buna pentru noi. Multumita acestei modificari, vom putea edita PDF-uri direct online, si le vom putea descarca cu toate acele modificari direct in PC-uri, astfel incat sa eliminam frustrarile care apar dupa ce observam ca toate modificarile facute au disparut imediat dupa descarcare.

Google Chrome are suport pentru PDF-uri de ceva vreme, iar faptul ca permite descarcarea celor editate intr-un asemenea mod nu ar trebui sa fie o surpriza pentru cineva. Functionalitatea ar fi trebuit sa existe in Google Chrome de la bun inceput, insa e bine totusi ca ajunge intr-un final si acum, compania Google reusind intr-un final sa ne ofere ceea ce asteptam de foarte multa vreme pentru browserul care se dovedeste a fi atat de popular in lumea intreaga.

Google Chrome va avea noua functionalitate oferita cel mai probabil impreuna cu actualizarea care este programata sa fie oferita incepand cu luna iulie a acestui an.