Telefoanele Huawei: PREMIERA Uimitoare pentru un Model Nou

Telefoanele Huawei vor avea parte de o premiera complet uimitoare intr-un nou model care este acum in proces de dezvoltare la compania chinezeasca.

Telefoanele Huawei selfie

Telefoanele Huawei avanseaza in ciuda sanctiunilor care au fost impuse in SUA de catre Donald Trump, iar asta este o veste buna pentru ca e nevoie de progres in lumea tehnologiei, si unul chiar constant. In aceasta idee, se pare ca in momentul de fata se lucreaza la telefoanele Huawei care vor veni cu o premiera pentru lumea smartphone, mai exact, o camera ascunsa sub ecranul acestora, ceva ce foarte multa lume se asteapta sa vada de si mai multa vreme.

Telefoanele Huawei ar putea avea aceasta tehnologie chiar incepand de anul acesta, iar Huawei MATE 40 Pro ar putea fi primul model in care aceasta schimbare ar putea fi regasita. Un brevet de inventie care a fost inregistrat pentru telefoanele Huawei din viitor ne dezvaluie faptul ca exista interes din partea celor de la Huawei de a aduce aceasta tehnologie inovatoare pentru clientii lor, dar deocamdata ea este una experimentala, greu de oferit in telefoane.

Telefoanele Huawei: PREMIERA Uimitoare pentru un Model Nou

Telefoanele Huawei ar putea avea aceasta tehnologie inainte ca modele de la Xiaomi si Oppo sa aduca schimbarea, asta desi aceste companii au prezentat primele modele de telefoane cu o camera frontala ascunsa sub ecran. In ciuda inovatiilor dezvaluite atunci, e posibil ca telefoanele Huawei, incepand cu Huawei MATE 40 Pro, sa vina cu aceasta schimbare foarte mare, pana la urma, si ar fi o veste buna sa vedem ca este asa ceva pregatit pentru clienti.

Telefoanele Huawei vin in general cu multe inovatii cand sunt lansate, insa a include o camera selfie sub ecran este ceva care ar schimba foarte mult felul in care arata dispozitivele. Avand in vedere ca telefoanele Huawei nu au aplicatii si servicii de la Google, o schimbare mare pentru design-ul general ar fi un mare pas inainte facut de catre chinezi pentru a atrage vanzari noi pentru produsele proprii, si lumea apreciaza telefoanele fara decupaje prin ele.

Telefoanele Huawei din seria Mate 40 ar putea fi primele cu aceasta tehnologie, mai ales ca implementarea sa ar fi scumpa, deci nu e de presupus ca modelele de clasa medie sa aiba ceva similar.