iOS 14: Cea mai BUNA VESTE pentru Utilizatorii de iDevices

iOS 14 compatibilitate iphone

iOS 14 este urmatorul mare update pentru sistemul de operare pe care il dezvolta Apple pentru iPhone, iPad, iPod Touch, compania anuntand ca va prezenta noutatile sale intr-o conferinta care va fi organizata in a doua parte a acestei luni.

iOS 14 va avea atunci dezvaluite principalele noutati pe care le asteptam de la aceasta versiune majora, dar intre timp vine o veste foarte buna pentru toti utilizatorii de iPhone, iPod Touch, si ea este legata de compatibilitatea cu sistemul de operare.

iOS 14 urmeaza sa le permita tuturor utilizatorilor de iPhone si iPod Touch sa faca update-ul daca au un terminal compatibil cu iOS 13, cei de la Apple luand decizia de a extinde aceasta compatibilitate si pentru noua versiune ce va fi lansata in 2020.

iOS 14 ar putea limita compatibilitatea pentru tabletele iPad pe care cei de la Apple le vand, dar deocamdata nu exista informatii foarte clare, insa pare destul de cert faptul ca in cazul iPhone si iPod Touch nu vor exista schimbari mari in ceea ce priveste compatiblitatea.