iPhone 12: VIDEO, Primele Machete care Arata TOATE cele 4 Modele

iPhone 12 este o serie de 4 telefoane care va fi lansata de catre compania Apple undeva prin toamna acestui an, nu se stie foarte clar daca in septembrie, sau octombrie, iar clipul video de mai sus ne prezinta si primele machete ale acestor telefoane.

Vorbim despre un model al iPhone 12 care ar urma sa aiba ecran de 5.8 inch, doua modele cu ecrane de 6.1 inch, si un model cu ecran de 6.5 inch, doua fiind versiuni standard, si doua fiind versiuni Pro, asa cum ne-au spus atat de multe zvonuri pana acum.

Dupa cum puteti vedea, seria iPhone 12 ar trebui sa semene foarte mult cu cea actuala, insa exista o schimbare notabila, mai exact mutarea sertarului pentru cartela SIM din partea dreapta in cea stanga a telefonului, si asta pentru a face loc pentru noua antena 5G.

In carcasa e vizibila o camera tripla, insa nu e luat in calcul aici faptul ca acolo isi va face loc un senzor LiDAR, deci e posibil ca aceste machete sa nu prezinte chiar atat de exact ceea ce va aduce seria iPhone 12 pentru clienti cand va fi lansata.

iPhone 12 este o serie de telefoane asteptata de catre foarte multa lume, insa ramane de vazut si in ce masura vor exista suficient de multe noutati importante pentru a convinge oamenii sa o si cumpere, mai ales daca va semana atat de mult cu cea actuala.