Sony AMANA Conferinta Playstation 5, Motivul Deciziei Majore

Sony conferinta Playstation 5

Playstation 5 avea programata pentru 4 iunie o conferinta foarte importanta care avea menirea de a ne dezvalui unele dintre noile secrete pregatite pentru consola, inclusiv o posibila prezentare a design-ului, dar asta nu se va mai intampla, din pacate.

Sony a anuntat noaptea trecuta ca evenimentul pe care l-a pregatit pentru noua sa consola nu va mai avea loc, prezentarea jocurilor, si a altor noutati, pentru Playstation 5 fiind amanata din cauza protestelor masive care au loc in SUA in aceasta perioada.

Playstation 5 nu este primul produs important afectat de violentele care au loc in SUA in aceasta perioada, cei de la Google luand deasemenea decizia de a amana prezentarea Android 11, iar asta pentru a doua oara, deci marile companii incearca sa nu acopere relatarile despre evenimente cu anunturile lor.

Playstation 5 este un produs extrem de important pentru cei de la Sony, si decizia de a amana o conferinta de acest gen este una foarte importanta, care spune foarte multe despre felul in care compania priveste impactul evenimentlor care au loc in SUA in acest moment.

“Deși înțelegem că jucătorii din toată lumea sunt încântați să vadă jocuri PS5, nu credem că acum este un moment pentru sărbători. Deși înțelegem că jucătorii din întreaga lume sunt încântați să vadă jocuri PS5, nu credem că acum este un moment pentru a sărbători, deocamdată, vrem să ramanem in fundal și să permitem auzirea vocilor mai importante.”

Sony deocamdata nu a anuntat cand anume ar urma sa aiba loc noul eveniment online pentru prezentarea noutatilor pe care le-a mai pregatit pentru Playstation 5, iar asta si pentru ca nu se stie cand urmeaza sa se opreasca violentele din SUA.