ING Bank: Clientii Vizati de o Cerere IMPORTANTA a Bancii

ING Bank face o cerere importanta pentru clientii sai din Romania, mesajul bancii fiind unul de care ar trebui sa stie multi romani din toata tara.

ING Bank voucher

ING Bank face o cerere importanta pentru clientii sai din Romania, una de care ar trebui sa tina cont foarte multa lume deoarece poate fi afectata in mod direct de ceea ce se intampla. Pandemia de Coronavirus a fortat inchiderea multor afaceri mici, indiferent de natura lor, in timpul starii de urgenta fiind impusa blocarea activitatii lor pentru a preveni raspandirea virusului, iar acum ING Bank le cere clientilor sa ajute aceste afaceri sa-si revina.

ING Bank vine cu o ideea pe care a mai anuntat-o in trecut, adica sustinerea afacerilor mici prin achizitionarea in avans de servicii de la ele, servicii care vor putea fi oferite in viitor pe baza de voucher. ING Bank promoveaza aceasta campanie in colaborare cu cei de la VISA, si le spune clientilor ca pot sa cumpere in avans vouchere de minim 100 de LEI pentru servicii oferite de diverse afaceri mici, si vor primi bonusuri de 25 de LEI la fiecare achizitie.

ING Bank: Clientii Vizati de o Cerere IMPORTANTA a Bancii

ING Bank este una dintre bancile care sustine cu tarie repornirea economiei, si a afacerilor care au fost oprite in perioada starii de urgenta, fiind activa inclusiv in programul IMM Invest. Ceea ce vedem acum de la ING Bank este un nou pas facut i aceasta directie, doar ca acum apeleaza la romani sa sutina afacerile de la care au cumparat produse, sau servicii, in trecut, sau chiar sa sustina o afacere noua care in aceasta perioada are nevoie de lichiditati.

Cafeneaua sau restaurantul tău preferat s-ar putea să treacă printr-o perioadă dificilă acum. Dacă vrei să sprijini o…

Publicată de ING Romania pe Vineri, 29 mai 2020

ING Bank isi directioneaza utilizatorii catre o platforma online prin care pot fi facute aceste plati de catre clienti, astfel ca nu vorbim despre strangere de bani direct prin website-ul bancii. Va trebui sa intrati in acea platforma, sa va inregistrati, si sa sustineti orice afaceri doriti voi, dupa cum v-am spus mai sus, suma minima fiind de 100 de LEI, dar puteti dona oricat cu al vostru card VISA de la ING Bank, asa ca decizia ramane pana la urma la voi.

ING Bank nu are vreo limita pentru aceasta campanie prin care le cere oamenilor sa sustina afacerile locale, asa ca in mod teoretic puteti dona oricat doriti pentru a sustine o afacere care merita acest lucru.