Telekom: SURPRIZA Grozava pentru Clienti, ce Ofera GRATUIT

Telekom are o surpriza grozava pentru toti clientii sai din Romania, iata ce a decis sa le ofere gratuit, si cum poti profita de ceea ce a anuntat.

Telekom premiere

Telekom isi surprinde in continuare in mod pozitiv clientii din Romania desi am iesit din starea de urgenta, insa asta nu opreste compania sa faca in continuare gesturi care sunt spre beneficiul nostru. Mai exact, cei de la Telekom continua sa aiba activ concursul prin care le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a castiga o serie de premii foarte interesante deca aleg sa-si activeze factura electronica, si sa plateasca totul direct online.

Telekom le cere de ceva vreme clientilor din Romania sa isi activeze factura electronica, si sa faca platile prin aplicatia MyAccount, iar acum ofera si premii bune pentru asta. Pentru inscrierea in concursul pe care Telekom il organizeaza e necesar sa platiti facturile prin aplicatia MyAccount, si astfel veti fi in mod automat inscrisi in concurs, deci nu o platiti intr-un alt mod, pentru ca nu veti putea participa, si riscati sa pierdeti sansa de a castiga premiile puse la bataie.

Telekom: SURPRIZA Grozava pentru Clienti, ce Ofera GRATUIT

Telekom ofera drept premiu principal un telefon Samsung GALAXY S20 pentru toti clientii sai din Romania, adica un telefon care costa in jur de 900 de euro in momentul de fata. Dincolo de el, Telekom le ofera clientilor posibilitatea de a castiga un televizor Smart 4K de la Phillips, sau un robot aspirator de la compania Samsung, ambele premii fiind substantiale ca si cost, deci indiferent de situatie, aveti parte de un castig foarte bune.

Telekom ofera deasemenea posibilitatea de a castica un Smartwatch Samsung Gear, casti Bluetooth Phillips BASS+ Edition, 10 la numar, sau nu mai putin de 55 de vouchere in valoare de 200 de LEI fiecare. Toate aceste premii sunt oferite pentru clientii care aleg sa ramana in siguranta in aceasta perioada in loc sa mearga in magazinele celor de la Telekom, si aceasta a fost strategia companiei in toata aceasta perioada de timp pentru a-i proteja pe angajati si clienti.

Telekom nu mentioneza pana cand urmeaza sa se desfasoare aceasta campanie, insa in aprilie a acordat deja zeci de premii, va face acelasi lucru si in mai, iar iunie ar putea fi ultima luna.