HBO Romania: Anunturile facute catre Abonatii din TOATA Tara

HBO Romania a facut doua anunturi importante pentru abonatii sai din toata tara, iata ce trebuie sa stii despre mesajele venite de la companie.

HBO Romania avengers

HBO Romania are zilele acestea doua anunturi de care ar cam trebui sa stie abonatii din toata tara pentru ca ii vizeaza direct, si nu vorbim despre vesti proaste, ba din contra, despre vesti foarte bune. Probabil va amintiti ca inainte de Paste, cei de la HBO Romania au decis sa includa in platforma HBO Go filmele Marvel din seriile Avengers, Thor, Captain America, si nu numai, unele dintre ele disparand deja, din pacate, din cadrul platformei de streaming.

HBO Romania are totusi o veste buna, pentru ca pana pe 7 iunie mai sunt oferite filmele din seria Avengers, deci daca inca nu le-ati vazut, poate ar fi cazul sa o faceti, pentru ca e multa actiune in ele. Cei de la HBO Romania au licentiat pentru o perioada foarte limitata de timp toate aceste filme, astfel ca de aceea unele au disparut deja, in timp ce altele urmeaza sa dispara in perioada imediat urmatoare din cadrul platformei de streaming video la cerere.

HBO Romania: Anunturile facute catre Abonatii din TOATA Tara

HBO Romania a anuntat deasemenea ca sezonul al treilea al serialului Obsesia Evei este deja disponibil pentru vizualizare in cadrul platformei de streaming video la cerere de zilele trecute. Vorbim despre unul dintre cele mai populare seriale pe care HBO Romania le pune la dispozitia abonatilor din toata tara, iar daca inca nu ati reusit sa vedeti vreunul dintre noile episoade, poate ca ar fi cazul sa o faceti, mai ales ca exista multe surprize pregatite in cadrul lor.

HBO Romania a anuntat deasemenea la inceput de luna ca are mai multe filme si seriale care vor fi lansate in cadrul platformei de streaming, chiar daca nu toate sunt creatii originale. HBO Romania ofera mai putin continut nou decat Netflix in fiecare luna, si per total are mai putine filme si seriale pentru abonati, insa este totusi si la jumatate de pret, ba chiar este oferit gratuit de catre unii operatori cu abonamentele de televiziune pe care le au.

HBO Romania va avea lansate gradual filmele si serialele care sunt pregatite pentru distributie din luna iunie, astfel ca va trebui sa avem cu totii rabdare pentru ca ele sa fie distribuite pentru toata lumea.