DACIA Logan: Schimbarea IMPORTANTA a Renault in Modelul 2021

DACIA Logan va avea parte de o schimbare importanta pentru modelul ce va fi lansat in 2021, iata la ce s-a gandit Renault pentru noile tipuri de masini.

DACIA Logan clio

DACIA Logan ramane unul dintre cele mai populare modele de masini pe care cei de la DACIA le vand in Romania si in Europa, iar pentru modelul 2021 va veni una dintre cele mai mari schimbari din intreaga serie. Conform presei din Franta, zvonurile care spuneau ca versiunea din 2021 a DACIA Logan urmeaza sa aiba o platforma complet noua, preluata de la Renault Clio, sunt 100% adevarate, producatorul roman pregatind o surpriza mare pentru clienti.

DACIA Logan urmeaza sa aiba integrata platforma CMF-B de la Renault Clio 5, sau o versiune usor modificata pentru a fi mai ieftina, si asta pentru ca masina trebuie sa fie ieftina, in final. Schimbarea platformei pentru DACIA Logan este ceva normal din moment ce vorbim despre o inlocuire totala a modelelor vandute acum pe piata cu noi masini care aduc brand-ul in anul 2020 din cam toate punctele de vedere, ceva ce trebuia sa se intample de mult.

DACIA Logan: Schimbarea IMPORTANTA a Renault in Modelul 2021

DACIA Logan cu aceasta noua platforma de la Renault Clio 5 ar trebui sa fie mult mai sigura decat modelele anterioare, iar asta pentru ca ar trebui sa aiba multe dintre elementele de siguranta de l acea masina a francezilor. Mai mult decat atat, DACIA Logan in versiunea din 2021, ar trebui sa fie deasemenea si mai confortabila, tot multumita platformei preluata de la Renault Clio 5, iar aici ar trebui sa fie ceva ce din nou ar fi extrem de benefic pentru foarte multi clienti.

DACIA Logan va avea multe componente preluate de Clio, poate chiar mai mult decat ne imaginam, iar asta e pefect normal deoarece francezii refolosesc in general multe piese din masinile premium in cele ale Dacia. Asta e o strategie veche a Renault, si nu doar pentru DACIA Logan, ci si pentru alte modele vandute de catre producatorul de la Mioveni, si aceasta strategie va fi aplicata mai riguros la nivel de grup ca parte a intentiilor companiei de a reduce cu 2 miliarde de euro anual costurile de productie si functionare.

DACIA Logan va fi prezentata pana la final de an 2020, cel mai probabil in cadrul salonului auto de la Paris, din octombrie, insa lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc undeva pe la inceput de an 2021.