Raiffeisen Bank: Ce le Ofera GRATUIT Clientilor din Romania

Raiffeisen Bank isi surprinde multi clienti cu un anunt prin care ii atentioneaza ce pot primi gratuit daca decid sa faca acest lucru pentru banca.

Raiffeisen Bank comision

Raiffeisen Bank a facut astazi un anunt foarte interesant, care poate fi atractiv pentru si mai multa lume, iar asta pentru ca s-a gandit sa le ofere ceva gratuit unora dintre clientii care profita de promotie. Mai exact, Raiffeisen Bank s-a gandit sa le ofere gratuit clientilor din Romania cate 50 de LEI pentru fiecare client nou pe care il aduc la banca, pentru un maxim de 500 de LEI pe care il pot castiga pentru un maxim de 10 clienti noi adusi.

Raiffeisen Bank merge pe urma unei strategii pe care am vazut-o folosita de catre cei de la ING Bank in anul 2020, sau chiar cei de la Revoluti, adica folosirea ideii de “afiliere” pentru a atrage noi clienti. In aceasta idee, cei de la Raiffeisen Bank incearca sa-i convinga pe clientii actuali sa le aduca alti clienti noi in schimbul unei sume modice de bani, care desigur ca poate fi mai mare daca suficient de multi oameni isi fac efectiv un cont bancar la banca.

Raiffeisen Bank: Ce le Ofera GRATUIT Clientilor din Romania

Raiffeisen Bank nu va oferi banii pentru clientii noi decat daca acestia isi fac efectiv un cont bancar la banca, deci nu primiti banii respectivi in alte conditii, ceea ce este si normal. Banii ar trebui sa ajunga in mod automat in contul vostru de client dupa ce persoana adusa de catre voi are contul activat de catre Raiffeisen Bank, astfel ca ar trebui sa va puteti bucura si destul de rapid de banii pe care ii castigati prin aceasta metoda noua de a genera venituri.

Invită-ți prietenii să vină și ei la Raiffeisen și poți câștiga până la 500 lei! 💸👉Descoperă aici cum:…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Marţi, 2 iunie 2020

Raiffeisen Bank sper sa atraga cat mai multi clienti in acest mod, insa e greu de spus cam cata lume se va obisi sa-si convinga prietenii sa-si faca un cont la banca pentru doar 50 de LEI. Suma in sine este una modica, si e normal ca oamenii sa nu fie chiar atat de dornici sa treaca printr-o asemenea bataie de cap doar pentru 50 de LEI, dar poate ca Raiffeisen Bank va avea noroc si va gasi oameni dispusi sa-si aduca prietenii la ea chiar si doar pentru atat.

Raiffeisen Bank desfasoara aceasta campanie pana la sfarsitul lunii august, deci aveti timp pana atunci sa profitati de oferta inainte ca ea sa expire, insa daca va avea succes, probabil ca va reveni.