Samsung GALAXY Note 20: Decizia Luata Din cauza Coronavirus

Samsung GALAXY Note 20 are parte de o decizie foarte importanta luata de catre compania Samsung din cauza noului Coronavirus, iata ce se intampla cu telefonul.

Samsung GALAXY Note 20 online

Samsung GALAXY Note 20 este urmatoarea mare serie de telefoane pe care compania Samsung se pregateste sa o lanseze pentru clientii din toata lumea, ea fiind asteptata de catre o buna parte dintre fanii sai. In ciuda faptului ca in fiecare an cei de la Samsung isi prezentau telefoanele in conferinte la care participau mii de oameni, Coronavirus forteaza prezentarea Samsung GALAXY Note 20 exclusiv online, decizia fiind deja luata de catre coreeni pentru telefon.

Samsung GALAXY Note 20 va fi prezentat in luna august, si chiar daca inca doua luni ne despart de acel moment, din cauza pandemiei de Coronavirus, coreenii au ales sa nu riste ceva chiar si atunci. Samsung nu vrea sa faca o conferinta la care sa adune oameni din diverse colturi ale globului, astfel ca pentru Samsung GALAXY Note 20 a luat decizia sa faca totul doar online, ceea ce lasa multi fani fara posibilitatea de a vedea mult review-uri pentru telefon.

Samsung GALAXY Note 20: Decizia Luata Din cauza Coronavirus

Samsung GALAXY Note 20 va avea toate noutatile prezentate in cadrul unei conferinte online, unii jurnalisti probabil vor primi in avans telefoane pe care sa le testeze, dar cam atat. Nu la fel de multi jurnalisti, youtuberi, etc, vor avea acces la Samsung GALAXY Note 20, asa cum se intampla in cazul vechilor modele de telefoane, dar avand in vedere situatia actuala, cea mai buna decizie este de a proteja oamenii care urmeaza sa prezinte noul model.

Samsung GALAXY Note 20 va fi o serie interesanta de telefoane, iar mutarea conferintei online ar putea atrage chiar mai mult interes din parte fanilor pentru ca vor aparea si mai putine informatii despre dispozitiv pana la ea. Multe dintre secretele pe care Samsung GALAXY Note 20 le va aduce au fost deja dezvaluite, si vom afla cu siguranta mult mai multe noutati pana in ziua in care noile modele de telefoane isi vor face aparitia intr-o conferinta.

Samsung GALAXY Note 20 va fi prezentat in luna august, si lansat undeva prin septembrie, dar deocamdata nu ses tie si cam cat ar urma sa coste, desi mai mult ca sigur nu va fi la fel de ieftin precum modelele anterioare.