WhatsApp: Noul TRUC din Telefoane de care NU ai Stiut Inca

WhatsApp are un truc pentru telefoane de care nu ai stiut pana in momentul de fata, iata ce poti face in secret fara ca alte persoane sa stie ce se intampla.

WhatsApp spionare

WhatsApp este, dupa cum v-am mai spus in atat de multe randuri, cea mai mare aplicatie de mesagerie din intreaga lume, cu peste 2 miliarde de utilizatori activi la nivel global, o cifra uriasa. Pentru toti acesti 2 miliarde de utilizatori din intreaga lume, cei de la WhatsApp au implementat si foarte multe functionalitati in aplicatia pe care o ofera in mod public acum, iar printre ele exista si un truc de care pana in acest moment nu ai stiut.

WhatsApp are pentru utilizatorii din intreaga lume o functie speciala numita Status, ea permitandu-le oamenilor sa publice acolo diverse poze, clipuri video, mesaje, pe care altii sa le vada. De fiecare data cand o alta persoana se uita la vreo poveste din functia status, WhatsApp ii afiseaza celui care a publicat-o si informatii cu privire la oamenii care s-au uitat la ea, astfel ca daca vreti sa vedeti statusurile unui prieten fara ca el sa stie, nu puteti, nu ?

WhatsApp: Noul TRUC din Telefoane de care NU ai Stiut Inca

WhatsApp nu e perfecta, iar asta ne ajuta sa ne folosim de un truc pentru a putea vedea statusurile altor persoane fara ca ele sa stie ca am facut acest lucru, si este foarte simplu totul. Daca dezactivati confirmarile de citire din aplicatia WhatsApp, prin meniul de setari, atunci va puteti uita la statusurile altor afara ca ei sa stie ca at facut acest lucru, iar asta pentru ca aplicatia nu mai confirma din telefoanele voastre cand va uitati la ele, sau la alte mesaje.

WhatsApp nu va mai trimite catre altii confirmari de citire ale mesajelor, sau statusurilor, dar in schimb nici voi nu veti putea vedea confirmari de citire pentru mesajele voastre, si nici cine va vizualizeaza statusurile. Aceasta functie poate fi activata si dezactivata rapid, astfel ca puteti sa o activati doar cand vreti sa vedeti statusul cuiva pe WhatsApp, si sa o dezactivati dupa aceea pentru a vedea cine va citeste mesajele, sau se uita la statusurile voastre.

WhatsApp are acest truc activ de foarte multa vreme, si daca inca nu ati aflat despre el, poate ca ar fi cazul sa stiti ce secrete se mai ascund prin aplicatia de mesagerie in acest moment.