Android: AVERTIZAREA Majora de la Google pentru Telefoane

Android are o avertizare majora publicata de catre compania Google pentru telefoanele din intreaga lume, iata ce trebuie sa stie toti utilizatorii acum.

Android firmware

Android are o avertizare foarte importanta emisa de catre compania Google pentru telefoanele din intreaga lume, iar asta pentru ca a facut o mica greseala, si nu vrea ca oamenii sa fie afectat de ea. Dintr-o greseala, cei de la Google au inceput sa distribuie versiunea developer preview 4 a Android 11 pentru unele modele de telefoane Google Pixel, insa din pacate vorbim despre o versiune care nu este dedicata utilizatorilor obisnuiti, ci doar dezvoltatorilor.

Android are versiunea 11 pregatita pentru prezentare de catre cei de la Google, ea fiind amanata din cauza protestelor violente care au loc in SUA de aproape o saptamana de zile. Google nu a dorit sa prezinte noua versiune a Android pentru a nu atrage atentia de la mesajul extrem de important pe care vor sa-l transmita protestatarii, ceea ce este demn de toata lauda, insa asta inseamna ca lumea va vedea mai tarziu noutatile pentru versiunea 11 a sistemului de operare.

Android: AVERTIZAREA Majora de la Google pentru Telefoane

Android poate avea versiunea 11 instalata de catre utilizatori prin firmware-ul OTA pe care cei de la Google il distribuie acum, dar compania nu le recomanda oamenilor sa faca acest lucru. Desi cei de la Google spun ca proedura este posibila le recomanda utilizatorilor sa nu foloseasca acel firmware pentru versiunea 11 a Android care a aparut din greseala pe internet, ci sa foloseasca una dintre versiunile oferite in mod public pentru dezvoltatori.

Android poate strica telefoanele oamenilor, conform Google, daca este folosit acel firmware distribuit din greseala, si de asta compania pune foarte mare accent pe atentionarea aceasta, deci e bine ca toti utilizatorii sa stie ce anume risca in momentul in care iau decizia de a folosi acel firmware neautorizat pentru distributie publica de catre compania Google, si e foarte bine sa fiti foarte atenti la ceea ce se intampla in momentul de fata in ceea ce-l priveste.

Android va avea versiunea 11 prezentata intr-un final de catre cei de la Google in cursul saptamanilor urmatoare, asa ca ramane doar sa vedem cand anume vor fi prezentate oficial toate noutatile importante.