Vodafone Romania: Clientii Primesc GRATUIT Acest Beneficiu

Vodafone Romania ofera gratuit pentru milioane de clienti din Romania ceva ce alti competitori doar viseaza sa aiba, iata ce ai fara sa platesti.

Vodafone Romania elberare

Vodafone Romania are gratuit pentru clientii sai din Romania un beneficiu la care unii din alte retele de telefonie doar viseaza, si asta pentru ca nu e usor, nici ieftin, sa implementeze asa ceva in retea. Mai exact, cei de la Vodafone Romania au lansat cu nu foarte mult timp in urma suport pentru tehnologia eSIM, care este oferita in mod gratuit clientilor care au abonamente, dar si anumite tipuri de telefoane mobile care au implementat suport pentru aceasta tehnologie.

Vodafone Romania le permite practic clientilor sa se foloseasca de aceasta tehnologie pentru a-si transforma telefoanele simple in telefoane dual-sim, ceva ce in mod normal n-ar fi posibil in alte conditii. Problema este ca exista un numar foarte limitat de telefoane pentru care Vodafone Romania ofera suport pentru aceasta tehnologie in momentul de fata, dar asta tine de producatorii acelor telefoane, si nu de operator in sine, pentru ca nu el face telefoanele.

Vodafone Romania: Clientii Primesc GRATUIT Acest Beneficiu

Vodafone Romania are in momentul de fata implementat suport eSIM pentru telefoanele Samsung GALXY S20, Samsung GALAXY S20 Plus, Samsung GALAXY S20 Ultra, Samsung GALAXY Z Flip. Separat de acestea, Vodafone Romania are suport eSIM inclusiv pentru iPhone XR, iPhone XS, iPhone 11 Pro Max, insa in mod teoretic, inclusiv iPhone XS Max, iPhone 11 si iPhone Pro ar trebui sa fie compatibile deoarece tehnologia exista si in aceste modele din aceleasi serii.

Vodafone Romania ofera doar pentru Huawei P40 Pro suport eSIM, si e posibil ca modelele celelalte din serie sa nu aiba integrata tehnologia, ceea ce desigur ca ar dezamagi foarte multa lume. Pentru a beneficia de suportul eSIM pe care il ofera Vodafone Romania trebuie doar sa cereti un cod de activare de la operator, acesta fiind introdus in telefon in sectiunea dedicata pentru conectarea eSIM, iar totul se face in doar cateva secunde.

Vodafone Romania are serviciul activ pentru abonatii din toata tara, nu conteaza unde stati, sau ce semnal aveti, sistemul functionand indiferent de toate acestea, inclusiv indiferent de tara in care sunteti.