Avertizarea Politiei Romanie pentru cei care se lauda online

Avertizarea Politiei Romanie lauda online

Politia Romana a facut un experiment foarte interesant prin care vrea sa le arate romanilor de ce nu este bine sa se laude online cu unele dintre obiectele pe care si le cumpara, insa probabil ca putini vor intelegere in realitate ce impact poate avea asta.

Politia Romana si-a facut un cont fals pe instagram in care prezenta produse pe care un asa numit Luis Calificatu le punea la vanzare, ele fiind produse “filate” online la alte persoane, si in curs de “obtinere”, povestea publicata de catre politisti fiind mai jos.

“Îți place să te lauzi?
Numai bine că Luis Calificatu și-a făcut catalog online de vânzări și face update zilnic cu produse filate. Ai grijă ce postezi că s-ar putea să fie cineva care își dorește ce ai prin poze.
Prețul mic face diferența, iar online-ul nu duce lipsă de oferte.
Este o idee prin care atragem atenția că nu este recomandat să îți etalezi în mediul online absolut toată viața și toate bunurile de valoare. Există un X sau Y, undeva acolo, care dorește să cumpere „ultimul răcnet” de ceas de la Luis Calificatu.
V-ați prins? Calificatu?
Catalog: instagram.com/luis.calificatu
P.S.: Apropo, Luis mi-a lăsat la prețul pentru laptop. Până mâine este oferta….Hmmm, înseamnă că sunt plecați deținătorii?
Mulțumim pentru sprijin Mirela Retegan , Diana Dumitrescu, Radu Andrei Tudor, Andrei Niculae, Gabriel Feresteanu, George Bonea, Ionut Bodonea, Pricope Bogdan și adrian.dan.ro
#PolițiaRomână #CatalogulDeFurturi.

Îți place să te lauzi? Numai bine că Luis Calificatu și-a făcut catalog online de vânzări și face update zilnic cu…

Publicată de Politia Romana pe Miercuri, 3 iunie 2020