WhatsApp: Vestea IMPORTANTA Asteptata de MILIOANE de Oameni

WhatsApp are astazi parte de o veste foarte importanta care este asteptata de sute de milioane de utilizatori din intreaga lume, iata ce trebuie sa stii.

WhatsApp aplecare

WhatsApp are in pregatire pentru utilizatori foarte multe schimbari extrem de bune, iar astazi vine si o veste grozava cu privire la una dintre cele mai importante la care se lucreaza in momentul de fata. Mai exact, WhatsApp are in pregatire o functie noua care va permite logarea in platforma de pe multiple dispozitive simultan, fie ca este vorba despre telefoane, sau calculatoare, indiferent de sistemul de operare pe care il folosim pe dispozitive.

WhatsApp dezvolta aceasta functie noua de ceva vreme, ea fiind foarte importanta pentru companie si viitorul ei deoarece e cam singura platforma mare de mesagerie care nu ofera o asemenea functionalitate. Daca Facebook Messenger, si alte platforme, permit folosirea aceluiasi cont pe multiple telefoane, tablete, calculatoare, in cazul WhatsApp totul e limitat la un singur telefon, si eventual versiunea web, care poate fi accesata de pe PC, sau tablete.

WhatsApp: Vestea IMPORTANTA Asteptata de MILIOANE de Oameni

WhatsApp vrea sa schimbe asta, si se pare ca a inceput sa se “aplece” mai serios asupra procesului de dezvoltare al noului sistem de logare in multiple dispozitive simultan de catre utilizatori. Desigur ca nu exista o data la care acest nou sistem va fi lansat pentru WhatsApp, dar faptul ca inginerii companiei au inceput sa se concentreze mai serios asupra sa, si sa il testeze la o scara mai larga, este o veste foarte buna pentru sute de milioane de utilizatori.

WhatsApp a avut anuntata aceasta functie de prin 2019, deci a trecut deja mai bine de jumatate de an de cand nu se face nimic pentru ea, insa se pare ca in 2020 lucrurile se vor schimba in bine. WhatsApp vrea sa-i ajute pe oameni sa aiba parte de o experienta mai buna in ceea ce priveste folosirea platformei sale de mesagerie, iar aceasta noua functionalitate va rezolva pe deplin problema, dar trebuie sa avem rabdare pana cand va fi lansata.

WhatsApp lucreaza si la alte noi functii importante, multe fiind programate pentru lansare in cursul anului 2020, sau cel tarziu in 2021, inclusiv includerea de reclame in aplicatie numarandu-se printre ele.