DIGI Mobil: ATACUL Puternic Venit din Partea Telekom Romania

DIGI Mobil este tinta unui nou atac puternic venit din partea celor de la Telekom Romania, iata ce lansare complet neasteptata a venit de la grupul german.

DIGI Mobil presiune

DIGI Mobil este in fata unui atac foarte puternic venit din partea celor de la Telekom Romania, care ieri au anuntat o serie de oferte noi care sunt foarte greu de ignorat de catre romani. DIGI Mobil era pana acum operatorul care avea cele mai mici preturi pentru serviciile pe care le oferea in Romania, insa cei de la Telekom vor cu toata puterea sa le fure “coroana” de operator cu cele mai multe portari lunare si anuale, un titlu detinut de multa vreme deja.

DIGI Mobil a fost aproape de a pierde primul loc in topul portarilor facute in Romania in luna aprilie, iar cum Telekom Romania s-a apropiat foarte mult de concurenta, acum a decis sa mearga si mai departe. Telekom Romania a anuntat in cursul zilei de ieri o noua oferta foarte importanta pentru portare, oferindu-le 12 luni de abonament gratuit clientilor care aleg sa vina in reteaua sa, ceva ce la DIGI Mobil nu exista, si nu a existat decat in unele campanii speciale.

DIGI Mobil: ATACUL Puternic Venit din Partea Telekom Romania

DIGI Mobil a schimbat foarte mult piata telecom din Romania cu ofertele pe care le-a creat pentru clientii sai, insa Telekom Romania vine cu atacuri si mai puternice care ne arata interesul foarte mare de a isi depasi concurenta. DIGI Mobil are in abonamentele sale niste beneficii mai mari decat Telekom Romania, si pentru multi ele ar putea conta serios, dar pe de alta parte are internet mult mai prost, si acoperire ceva mai slaba, alte mari probleme.

DIGI Mobil a distrus pana acum concurenta in ceea ce priveste portarile pentru ca a avut preturile cele mai mici pentru abonamente cu aproape totul nelimitat, insa Telekom Romania vine “tare” din urma. V-am mai spus ca 2020 a inceput puternic pentru Telekom Romania, cu oferte la care nimeni nu se astepta, poate chiar nici cei de la DIGI Mobil, si s-ar putea sa vedem niste schimbari foarte mari in ceea ce priveste portarile din tara noastra in anul 2020.

DIGI Mobil nu are deocamdata un raspuns pentru cei de la Telekom Romania, insa e probabil sa vina cu oferte care sa contreze ceea ce a anuntat grupul detinut de catre germani.