CEC Bank: Vestea GROZAVA pentru Clienti, ce face in Romania

CEC Bank are un anunt important pentru foarte multi clienti din Romania, cu o veste grozava care le poate aduce ceva de care se vor putea bucura din plin.

CEC Bank plati

CEC Bank face ce face si tot are cate o surpriza buna pentru clientii sai din toata tara, iar acum vorbim despre ceva care mai mult ca sigur e de interes pentru ca le poate duce clientilor un beneficiu mare. Mai exact, cei de la CEC Bank au anuntat o noua campanie promotionala pentru toti clientii din Romania, iar aceasta va poate aduce sume destul de mari de bani, in functie de norocul pe care il aveti pentru a castiga unul dintre premiile oferite de banca.

CEC Bank le permite clientilor din Romania sa se inscrie la un concurs in cadrul caruia pot castiga premii de pana la 1000 de LEi pentru simplele plati facute prin intermediul CEC Pay, sau cu un card VISA. E suficient ca platile sa fie facute la un magazin din Romania in cuantumul de 50 de LEI pe luna, in doua luni consecutive, si veti fi in mod automat inscrisi in concursul pentru a castiga unul dintre premiiule care sunt oferite de catre CEC Bank chiar acum.

CEC Bank: Vestea GROZAVA pentru Clienti, ce face in Romania

CEC Bank plati concurs

CEC Bank le ofera romanilor posibilitatea de a castiga unul dintre cele 300 de premii in valoare de 100 de LEI, unul dintre cele 30 de premii in valoare de 300 de LEI, sau unul dintre cele trei premii in valoare de 1000 de LEI. Dupa cum puteti vedea, vorbim despre un numar mare de premii care sunt oferite de catre CEC Bank pentru simple plati facute de catre clientii din Romania, si oricine poate avea sansa de a castiga bani facand ceea ce face in mod obisnuit.

CEC Bank anunta ca promotia incepe in data de 15 iunie si se termina pe 15 august, deci veti avea suficient de mult timp pentru a va inscrie prin simplele cumparaturi pe care le faceti zilnic. Ideea din spatele promotiei pe care o desfasoara CEC Bank este una foarte simpla, si oricine poate avea posibilitatea de a castiga bani pentru care in mod normal ar trebui sa munceasca, in unele cazuri chiar si destul de mult, daca ne gandim la premiile mari.

CEC Bank nu spune daca exista vreo limitare pentru cei care folosesc un card Mastercard si platesc prin CEC Pay, insa in mod normal n-ar trebui sa existe, desi ar fi bine sa verificati acest detaliu cu banca.