Fortnite: Noua Amanare pentru Lansarea Sezonului al Treilea

0

Fortnite proteste

Fortnite are astazi parte de o noua amanare pentru lansarea celui de-al treilea sezon al jocului pe care Epic Games il dezvolta in momentul de fata, si vorbim despre a 3-a, ea venind la doar cateva zile dupa cea anterioara, si e posibil sa nu fie chiar ultima, din pacate.

Fortnite trebuia sa aiba sezonul al treilea lansat la inceput de luna mai, el fiind amanat pentru inceputul lunii iunie din cauza Coronavirus, iar acum protestele violente din SUA au adus inca doua amanari pentru aceasta lansare, ultimele fiind succesive.

Fortnite a avut amanata la final de luna mai lansarea sezonul 3 pentru 11 iunie, iar pe 3 iunie a fost anuntata o noua amanare pentru data de 17 iunie, insa nici aceasta data nu este sigura din moment ce protestele din SUA continua sa creasca in intensitate.

Fortnite are sute de milioane de jucatori in lumea intreaga in momentul de fata, iar toti acestia asteapta cu nerabdare sa vina noul sezon, insa din pacate situatia sociala din SUA este foarte departe de vreun normal logic in momentul de fata,

“Echipa este dornică să înainteze Fortnite înainte, dar trebuie să echilibrăm lansarea sezonului 3 cu timpul pentru ca echipa să se concentreze pe ei înșiși, familiile lor și comunitățile lor. Evenimentul live Dispozitivul va întârzia până luni, 15 iunie, iar lansarea sezonului 3 a întârziat până miercuri, 17 iunie. Știm că această întârziere vine pe calea altuia și apreciem răbdarea și înțelegerea dvs. în aceste momente dificile.”

Fortnite are multe noutati pregatite pentru lansarea celui de-al treilea sezon, dar ramane de vazut cam cand va putea fi acesta lansat avand in vedere ceea ce se intampla in momentul de fata in SUA, si faptul ca nu se face nimic pentru a linisti lucrurile.