HBO Go: Mesajul de Azi pentru TOTI Abonatii sai din Romania

HBO Go are un mesaj de interes pentru toti abonatii sai din Romania, iata ce transmite compania pentru oamenii care platesc lunar pentru abonamente.

HBO Go mai

HBO Go are un nou mesaj pentru toti abonatii sai din Romania, si e unul de care multa lume ar trebui sa stie pentru ca este vorba despte o veste care le-ar putea ocupa o buna parte din timp. Mai exact, HBO Go a anuntat ca in data de 22 iunie urmeaza sa fie lansat in tara noastra un nou serial care se numeste perry Mason, el avandu-l in rol principal pe Matthew Rhys, si vorbim despre o noua pelicula interesanta pe care platforma de streaming video la cerere o lanseaza.

HBO Go anuntase de ceva vreme ca are pregatite multe lansari interesante pentru abonatii din toata tara, iar acest serial face parte din cele aproape 20 de noutati care sunt pregatite in iunie. HBO Go lanseaza putine noutati in fiecare luna pentru toti abonatii, insa acest serial ar trebui sa ne mai ocupe o buna parte din timp daca avem acces la platforma, continutul oferit de catre compania americana fiind, din pacate, foarte limitat in Romania in continuare.

HBO Go: Mesajul de Azi pentru TOTI Abonatii sai din Romania

HBO Go a publicat deasemenea si lista cu cele mai populare seriale pe care Romanii le-au urmarit in platforma sa in cursul lunii mai, si in mod complet nesurprinzator, Westworld a fost pe primul loc. Era de asteptat ca asta sa se intample din moment ce HBO Go se dovedeste a fi atat de popular in lumea intreaga, dar in Romania a fost promovat serios de catre compania americana, astfel ca foarte multa lume a aflat despre existenta noului sezon.

HBO Go top mai
Topul celor mai populare seriale din luna mai in platforma HBO Go.

HBO Go pozitioneaza pe locul al doilea serialul Billions, Miliarde, care a avut deasemenea parte de un nou sezon lansat de cateva saptamani, in timp ce serialul The Great, Ecaterina, a fost deasemenea foarte popular. Desigur ca toate aceste seriale din top 3 merita vazute, insa exista si altele cateva pe care le puteti urmari in platforma, si daca nu aveti ce sa faceti in aceasta perioada, ar fi bine sa va uitati cu atentie la titlurile care sunt disponibile in Romania.

HBO Go este una dintre cele mai populare platforme de streaming video la cerere din tara noastra, dar ramane cu mult in urma Netflix cand vine vorba despre continutul disponibil pentru abonati.