Google Maps: Schimbarea foarte IMPORTANTA pentru Utilizatori

Google Maps are o schimbare foarte importanta facuta spre beneficiul utilizatorilor din intreaga lume, iata ce este oferit pentru toata lumea de acum.

Google Maps program

Google Maps are implementata de catre compania Google o noua schimbare foarte importanta care poate ajuta utilizatorii din intreaga lume, in special in aceasta perioada in care trebuie sa avem grija. Google Maps are de foarte multa vreme disponibil un sistem care permite listarea orelor de functionare pentru diversele afaceri care sunt listate in cadrul platformei, insa Google s-a gandit ca ar fi bine sa ofere si mai multe optiuni pentru companiile din toata lumea.

Google Maps are acum oferita optiunea de a lista nu doar programul de functionare al unei afaceri, ci si programl pentru ridicarea de comenzi, comandarea in sistem drive through, si nu numai. Google Maps le permite afacerilor sa listeze orele intre care au oferte promotionale pentru produse, orele la care au acces prioritar persoanele in varsta, orele in care se comanda doar cu ridicare, sau orele in care bucataria este inchisa, deci se servesc doar bauturi.

Google Maps: Schimbarea foarte IMPORTANTA pentru Utilizatori

Google Maps program functionare

Google Maps a avut foarte multe functii importante integrate in ultima perioada din cauza pandemiei de Coronavirus, iar ceea ce vedem aici pare sa fie ceva destul de similar. Desigur ca Google Maps va oferi toata aceasta functionalitate doar pentru anumite tipuri de afaceri, cum sunt restaurantele, iar asta deoarece doar pentru ele este in final necesara o asemenea delimitare a orelor de functionare pentru cei interesati sa le cumpere produsele.

Google Maps aduce aceasta funcionalitate pentru ca era necesar ca oamenii sa poata avea posibilitatea de a vedea foarte clar cand si ce pot face in platforma, iar schimbarile pe care cei de la Google le fac sunt de bun augur. Problema este ca toti detinatorii de afaceri trebuie sa profite de toate aceste modificari, si trebuie sa introduca manual orele de functionare in Google Maps pentru diverse tipuri de servicii, deci nu vom vedea automat totul adaugat.

Google Maps ofera totusi ceva ce nu vedem chiar la toate platformele de harti online, si e bine ca se gandeste Google sa ne ofere o asemenea functionalitate pentru platforma sa online.