iPhone 13: Primul VIDEO care ne Arata Telefonul FARA Decupaj

iPhone 13 are parte de o prezentare extrem de interesanta intr-un prim video care ne arata telefonul fara decupajul din ecran, si un nou design asteptat.

iPhone 13 urmeaza sa fie urmatorul model de telefon pe care compania Apple ar urma sa il lanseze pentru clientii din intreaga lume, insa nu in 2020, ci in 2021, si se pare ca va exista o mare schimbare pentru serie. Conform clipului video de mai sus, care prezinta o macheta cu un presupus design pentru iPhone 13, s-ar parea ca Apple ar vrea intr-adevar sa renunte la decupajul din ecran, asa cum ne-au spus unele zvonuri aparute pana in momentul de fata.

Un cunoscut website japonez care pana acum ne-a prezentat multe informatii valide cu privire la produse Apple nelansate ne arata si aceasta macheta a iPhone 13, asa ca exista un adevar in spatele dezvaluirii. Modelul pentru care a fost macheta ar fi un iPhone 13 care are ecran cu diagonala de 5.5 inch, usor mai mare decat cea pe care ar urma sa o aiba un model de anul acesta, adica 5.4 inch, iar diferenta vine mai mult ca sigur de la eliminarea decupajului.

iPhone 13 ar putea avea design-ul la care visam de mult

iPhone 13 a fost in centrul unor zvonuri care sugerau faptul ca urmeaza sa ramana fara decupajul care este atat de “urat” de foarte multi dintre clientii Apple, dar care pentru 2020 e depasit din toate punctele de vedere. Daca va uitati cu atentie vedeti ca inclusiv aranjamentul camerei principale este complet modificat in aceasta macheta a iPhone 13, iar camera frontala pare sa fi disparut in totalitate, ceva ce nu e tocmai imposibil pentru viitorul telefon.

Pe de alta parte, cei care prezinta zvonul sugereaza faptul ca iPhone 13 ar urma sa aiba deasemenea un port USB-C in loc de Lightning, iar asta pare imposibil, mai ales ca se contrazice cu un alt zvon de zilele trecute. Conform aceluia, Apple ar dori sa elimine complet porturile din telefoanele sale, astfel ca iPhone 13 ar trebui sa vina fara vreun port, nici Lightning, si nici USB-C, insa avand in vedere ca telefonul e departe de lansare, raman multe necunoscute.

iPhone 13 ar putea fi prezentat in toamna anului 2021 de catre cei de la Apple, dar pana atunci vom afla cu siguranta multe dintre noutatile sale, mai ales daca vor fi chiar atat de importante.