Messenger: Schimbarea SURPRIZA de la Facebook in Telefoane

Messenger are o schimbare surpriza oferita pentru utilizatorii de telefoane din intreaga lume, iata ce noutate este disponibila pentru toata lumea acum.

Messenger, a doua cea mai mare platforma de mesagerie din lume, care este detinuta de catre compania Facebook, are parte de o schimbare surpriza gandita de catre americani, si una foarte buna. Vorbim despre o schimbare ce are legatura cu platforma Android, acolo unde Messenger va afisa in interfata sistemului de operare iconite speciale pentru conversatiile pe care le purtam cu diversi prieteni, asa cum face in mod obisnuit doar in interfata proprie.

Messenger preia modul de afisare al acestor iconite, cheat heads, direct din Android, compania Facebook ajungand la concluzia ca e nevoie de o schimbare mare in ceea ce priveste modul in care functioneaza acest sistem. Messenger a implementat acest sistem in ideea de a facilita accesarea rapida a conversatiilor de catre utilizatori indiferent in ce aplicatie se afla, iconita afisand si numarul de mesaje necitite, iar la accesare deschide o interfata speciala peste cea a unei aplicatii.

Messenger: Schimbarea SURPRIZA de la Facebook in Telefoane

Messenger are aceasta schimbare facuta in mod automat in Android 11 de catre aplicatie, ea fiind implementata, aparent, si in Android 10, doar ca nu este activata inca de catre Facebook. Incepand cu Android 11 este activata in mod automat aceasta noua metoda de a afisa scurtaturi penturu conversatiile din Messenger, astfel ca totul vine fara ca utilizatorii sa faca vreo modificare, desi cei de la Facebook au implementat noutatile, dar inca nu le-au activat.

Messenger nu are activata automat optiunea, dar exista o setare in aplicatia de mesagerie care permite activarea manuala a sistemului, si selectarea modului de folosire al sau. Messenger permite vizualizarea de scurtaturi pentru toate conversatiile pe care le facem cu prietenii nostri, sau doar pentru unele dintre ele, astfel ca ramane la atitudinea noastra sa alegem ce anume vrem sa vedem in materie de scurtaturi pentru conversatiile pe care le facem.

Messenger nu are aceasta functionalitate noua promovata de catre cei de la Facebook in vreun fel, insa e bine sa stiti ca ea exista deja, si ca va puteti folosi de ea in conversatiile zilnice.