Fortnite: TRUCUL cu care ii OMORI Rapid pe Ceilalti Jucatori

Fortnite explozibil

Fortnite are un nou truc foarte interesant descoperit de catre jucatori, si vorbim despre ceva ce va poate ajuta sa va omorati surprinzator de repede oricare dintre inamigii care va ies in cale, totul desigur multumita unui bug pe care Epic Games il va rezolva curand.

Fortnite poate avea minele de proximitate transformate in drone, iar mai jos aveti un clip video care va arata cum anume puteti face acest lucru pentru a va vana inamicii folosind o arma care in mod normal n-ar trebui sa poata fi folosita intr-un asemenea mod de catre noi.

Fortnite nu poate avea exploatat acest bug chiar atat de usor precum va imaginati, iar asta pentru ca vorbim totusi despre un proces destul de complex prin care trebuie sa treaca un jucator pentru a putea transforma o mina de proximitate intr-o drona.

Fortnite  are totusi in acest truc o noua metoda de a trisa in joc, si da, vorbim despre trisare pentru ca exploatarea bugului va poate oferi un avantaj injust in fata celorlalti jucatori, insa desigur ca foarte multa lume vrea sa profite de acest beneficiu acum.

How to make a drone from FortNiteBR

Fortnite a avut foarte multe trucuri de acest gen exploatate de catre jucatori de-a lungul timpului, iar de fiecare data cei de la Epic Games au blocat orice fel de tentative de a obtine avantaje injuste, doar ca lucrurile nu s-au miscat foarte rapid vreodata.