Samsung GALAXY S30: Clientii DEZAMAGITI de o Veste Proasta

Samsung GALAXY S30 vor fi dezamagiti de o veste proasta care vine in legatura cu noile modele de telefoane, iata ce pregateste Samsung pentru lansare.

Samsung GALAXY S30 chip

Samsung GALAXY S30 este primul telefon important pe care compania Samsung il va lansa la inceput de an 2021 pentru clientii din intreaga lume, si asteptarile sunt extrem de mari pentru acest model nou. Mai exact, foarte multi clienti se asteptau ca in Samsung GALAXY S30 sa nu mai fie folosite chip-uri Exynos dezvoltate de catre coreeni, insa din pacate acest lucru nu se va intampla, iar acest tip de componente vor fi in continuare folosite de catre ei.

Samsung GALAXY S30 nu va avea vreunul dintre chip-urile actuale, ci un cu totul nou model de chip la care se lucreaza in momentul de fata, acela trebuind sa fie superior celor actuale. Samsung vrea sa produca noile chip-uri folosind un proces de fabricatie de 5nm, cu mult superior celui utilizat in modelele pe care le vinde acum, dec teoretic Samsung GALAXY S30 ar trebui sa ofere performante si autonomie cu mult peste asteptarile clientilor sai.

Samsung GALAXY S30: Clientii DEZAMAGITI de o Veste Proasta

Samsung GALAXY S30 nu va avea folosite nici macar mai multe chip-uri Qualcomm in raport cu cele Exynos, iar asta pentru ca Samsung vrea sa arate ca are tehnologii avansate pentru producerea de procesoare. Coreenii vor sa si castige comenzi de la Huawei pentru a le fabrica o parte dintre componentele necesare, iar procesorul din Samsung GALAXY S30 ar putea fi folosit pentru a demonstra cat de avansate, din punct de vedere tehnologic, sunt liniile sale de productie.

Samsung GALAXY S30 ar putea avea totusi parte de o problema similara cu cea prin care trece seria S20, adica sa aiba procesoare ce sunt mai slabe decat cele ale Qualcomm, din toate punctele de vedere. Asta ar fi o lovita foarte mare pentru compania coreeana, dar si pentru vanzarile seriei Samsung GALAXY S30, un scandal serios fiind pornit anul acesta din cauza acestei probleme, iar situatia s-ar putea repeda, din pacate in cursul anului 2021.

Samsung GALAXY S30 va fi lansat in primavara anului 2021, la o data care deocamdata n-a fost anuntata de catre vreun zvon, dar e foarte posibil sa-m vedem disponibil undeva prin februarie, sau martie.