Telefoanele Huawei: Decizia MAJORA de care era Nevoie Acum

Telefoanele Huawei au parte de o decizie majora de care era neaparata nevoie pentru clientii din intreaga lume, iata ce a facut compania chienzeasca.

Telefoanele Huawei au avut intr-un final parte de decizia foarte importanta care era necesara in momentul de fata pentru a se asigura viitorul de succes, sau ma rog, macar partial succes, al acestor produse. Aplicatia Petal Search a fost lansata pentru telefoanele Huawei de catre compania chinezeasca in cursul lunii trecute, ea fiind oferita fara foarte multa promovare dupa ce a fost testata pentru o lunga perioada de timp in diverse zone de pe glob de catre chinezi.

Telefoanele Huawei au cu Petal Search un fel de alternativa la Google Play Store si aplicatia Google din Android, ea combinand multiple servicii oferite de catre ambele, dar mai important, posibilitatea de a instala aplicatii. Daca ati instalat deja Petal Search pana in momentul de fata, atunci cu siguranta ati vazut faptul ca aplicatia ofera posibilitatea de a instala foarte rapid aplicatii noi in telefoanele Huawei, dar mai important, cele care sunt in Google Play Store, si nu sunt in AppGallery, magazinul de aplicatii creat de catre chinezi.

Telefoanele Huawei: Decizia MAJORA de care era Nevoie Acum

Telefoanele Huawei au prin Petal Search un prim pas foarte important facut spre o normalitate in conditiile sanctiunilor foarte severe impuse de catre SUA, si asta e o veste foarte buna. Problema cu Petal Search este ca uneori aplicatiile sunt instalate din magazine terte de aplicatii, nu de pe website-ul producatorului, astfel ca in telefoanele Huawei pot ajunge aplicatii pline de malware, fara ca utilizatorii sa stie ce instaleaza de fapt in dispozitive.

Telefoanele Huawei nu au verificate aceste aplicatii inainte de instalare de catre aplicatia Petal Search, asa cum face Google cu Google Play Store, si inclusiv acolo mai exista probleme. In cazul Petal Search nu exista aceasta verificare, ceea ce expune utilizatorii de telefoanele Huawei in fata unor pericole pe care nici nu le stiu, dar poate ca Huawei va lua intr-un moment decizia de a verifica inclusiv aplicatiile pe care le promoveaza pentru instalare in telefoanele clientilor.

Telefoanele Huawei ar putea scapa de sanctiunile impuse de catre SUA daca Joe Biden va castiga functia de presedinte al SUA in urma alegerilor din cursul anului 2020, dar daca tot Donald Trump va castig, atunci nu se va schimba ceva.