GTA 6: Decizia foarte IMPORTANTA Luata deja pentru Noul Joc

GTA 6 neobisnuit

GTA 6 este cel mai important joc la care Rockstar Games lucreaza in momentul de fata, iar pe masura ce trece timpul aflam tot mai multe informatii importante cu privire la surprizele care vor veni impreuna cu noul titlu al companiei americane.

GTA 6 urmeaza sa fie o completare pentru lista de jocuri pe care o are Take Two, si nu va inlocui GTA 5 pentru ca nu exista vreo dorinta din partea companiei de a renunta la o sursa foarte mare de venituri, ceva ce desigur ca era de asteptat din partea ei.

GTA 6 va exista si functiona in paralel cu GTA 5, iar asta pentru ca Take Two nu vrea sa distruga tot ceea ce au facut jucatorii pana acum, si vrea sa le dea unora sansa de a incerca in continuare versiunea veche, asta desigur daca mai vor sa faca acest lucru.

GTA 6 le va permite utilizatorilor sa inceapa “de la zero” intr-un joc care va aduce o experienta complet diferita in comparatie cu ceea ce exista in GTA 5, iar versiunea online va oferi cel mai probabil ceva ce nu vedem in momentul de fata, dar inca mai e de lucru la platforma.

GTA 6 va fi o evolutie uriasa pentru Grand Theft Auto, iar totul va exista in paralel cu GTA 5 pentru ca lumea nu vrea sa ramana fara vechiul joc, iar cei de la Rockstar Games nu vor sa renunte la o sursa foarte mare de bani.