GTA 6: De ce ar putea fi IEFTIN, sau chiar Oferit GRATUIT

GTA 6 gratis

GTA 6 este urmatorul joc foarte important pe care Rockstar Games si Take Two il dezvolta in momentul de fata, iar conform celor mai recente informatii aparute chiar de la CEO-ul companiei Take Two, care detine Rockstar Games, lansarea nu va fi chiar asa precum ne asteptam.

GTA 6 urmeaza sa fie oferit in tandem cu GTA 5 de catre compania americana, o surpriza la care nu foarte multa lume se astepta, dar o surpriza care, pana la urma, este una foarte buna, iar asta va crea mai multa diversitate in oferta pentru jucatorii din intreaga lume.

GTA 6 ar putea fi mai ieftin, sau chiar oferit gratuit, cand va fi lansat, iar asta pentru ca Take Two va face oricum mult mai multi bani din platforma sa online decat din vanzarile efective de jocuri, deci poate atrage si mai multi jucatori catre titlul sau.

GTA 6 oferit gratuit ar fi ceva care ar atrage interesul a multe milioane peste milioane de jucatori din intreaga lume, GTA 5 avand parte de un succes urias in zilele in care a fost oferit gratuit, reusind sa blocheze magazinul online de jocuri al celor de la Epic Games.

GTA 6 va avea parte de un succes cel putin la fel de mare daca va fi oferit in acelasi format, iar asta poate ajuta compania americana sa se bucure de venituri cu mult peste asteptarile pe care si le stabileste in momentul de fata.