Android: Decizia Google Asteptata de MILIOANE de Utilizatori

Android are milioane de utilizatori din intreaga lume care asteapta o decizie foarte importanta care nu pare sa mai vina odata de la compania Google.

Android asteptari

Android, cel mai important sistem de operare pentru terminale mobile, are peste 3 miliarde de dispozitive active in momentul de fata, iar sute de milioane de oameni care detin aceste dispozitive asteapta o decizie importanta a Google. Mai exact, cei de la Google au amanat deja de doua ori prezentarea noutatilor importante pe care versiunea 11 a Android urmeaza sa le aduca pentru toata lumea, si inca nu se stie cand va avea loc conferinta pe care o asteptam.

Android a avut initial amanata prezentarea oficiala a versiunii 11 din cauza pandemiei de Coronavirus care a lovit intreag alume, si a fortat multi angajati ai Google sa lucreze de acasa. A doua amanare a prezentarii Android 11 a avut la baza violentele fara precedent care au loc in SUA in aceasta perioada, cei de la Google dorind sa nu interfereze in vreun fel cu mesajul pe care presa din intreaga lume il transmite vis-a-vis de ceea ce se intampla acum in SUA.

Android: Decizia Google Asteptata de MILIOANE de Utilizatori

Android este un sistem de operare extrem de important, iar amanarea initiala a prezentarii a dus inclusiv la amanarea prezentarii iOS 14 de catre compania Apple. Dupa anuntarea celei de-a doua amanari a prezentarii versiunii 11 a Android, cei de la Apple n-au spus ceva in legatura cu prezentarea iOS 14, insa nu ar fi exclus ca inclusiv ei sa ia o decizie in ceea ce priveste amanarea prezentarii sistemului de operare pentru a o face tot dupa cei de la Google.

Android nu are inca anuntata o noua data pentru conferinta de prezentare a versiunii 11 deoarece Google inca nu stie cand anume ar urma sa se intample acest lucru pentru ca nu stie ce se va intampla cu violentele din SUA. Daca lucrurile vor reveni curand la normal, cei de la Google pot organiza conferinta pentru prezentarea versiunii 11 a Android in orice moment, ei avand oricum lucrurile pregatite deja inaintea amanarii, deci pot relua totul in orice moment.

Android ar putea avea inclusiv lansarea amanata de catre cei de la Google, deci e posibil sa nu vedem sistemul de operare in august, ci in septembrie, dar totul depinde de ceea ce se intampla acum in SUA.