Netflix: Anuntul pentru Romania care Vizeaza TOTI Abonatii

Netflix a facut un anunt pe care foarte multi romani il asteptau de ceva vreme, iata ce mesaj foarte interesant vine de la platforma de streaming azi.

Netflix orar

Netflix a publicat astazi un anunt foarte interesant pentru Romania ce ii vizeaza pe toti abonatii din tara, iar asta pentru ca vorbim despre o informatie de foarte mare interes pentru noi. Mai exact, cei de la Netflix au anuntat ora la care se lanseaza noile filme si seriale in cadrul platformei sale, astfel ca tot continutul nou apare dimineata, incepand cu ora 10:00, nu de la miezul noptii, sau de la vreo alta ora, ceea ce e destul de normal, totusl.

Netflix lanseaza filmele si serialele la ora 10:00 dimineata in fiecare situatie, si doar in cazul celor originale, nu si in cazul celor licentiate, astfel ca orice fel de alt continut care nu este original ar putea aparea mai devreme. Ora de publicare pentru continutul licentiat nu a fost dezvalutia de catre cei de la Netflix, insa poate ca vor face si acest lucru in viitor pentru a le spune clientilor cand urmeaza sa aiba disponibil si acest tip de continut pentru folosire.

Netflix: Anuntul pentru Romania care Vizeaza TOTI Abonatii

Netflix lanseaza cateva zeci de titluri noi lunar in cadrul platformei sale in mod regulat, ceva ce unii dintre voi stiti, dar ceva ce poate ca altii aflati abia in acest moment. Ora la care se lanseaza continutul conteaza pentru foarte multi abonati care asteapta cu nerabdare lansarea anumitor titluri, unii asteptand chiar si la miezul noptii pentru ca Netflix sa lanseze anumite filme si seriale, insa iata ca lucrurile nu se intampla chiar asa cum isi imagineaza multi.

Că cine naiba stă să vadă filme la 12 noaptea? Da, și noi.

Publicată de Netflix pe Joi, 4 iunie 2020

Netflix isi tine de multe ori abonatii in suspans, si sunt sigur ca au fost multi care au asteptat de multe ori lansarile anumitor filme si seriale la miez de noapte, dar ele nu au aparut. In aceasta idee, acum stiti ca nu trebuie sa va mai pierdeti noptile asteptand ca Netflix sa lanseze ceva, ci va puteti astepta ca in fiecare dimineata de la ora 10 sa fie continutul disponibil pentru vizualizare, iar aceasta regula nu se va modifica prea curand in platforma.

Netflix este una dintre cele mai mari platforme de streaming video la cerere din Romania, si in comparatie cu HBO Go are mai mult continut disponibil pentru vizualizare in mod regulat.