Samsung GALAXY S21: INOVATIA SPECIALA Oferita prin Xiaomi

Samsung GALAXY S21 urmeaza sa beneficieze de o inovatie speciala adusa multumita aportului celor de la XIaomi, iata la ce schimbare lucreaza acum cu Samsung.

Samsung GALAXY S21 Xiaomi

Samsung GALAXY S21, sau S30, in functie de ceea ce va alege Samsung in final pentru denumirea viitorului telefon, ar urma sa le ofere clientilor ceva ce multi au considerat ca este o mare inovatie in seria S20. Pentru Samsung GALAXY S21 se pare ca va fi integrata o versiune imbunatatita a senzorului de imagine de 108 megapixeli care a fost implementat in GALAXY S20 Ultra, insa inainte de a ajunge acolo, acesta va fi folosit intr-un nou model de telefon Xiaomi.

Samsung GALAXY S21 va merge, practic, pe aceeasi strategie care a fost folosita inclusiv pentru seria S20, iar asta deoarece actualul senzor de imagine de 108 megapixeli a fost integrat initial intr-un telefon Xiaomi. Desigur ca Samsung a imbunatatit tehnologia inainte de a o implementa in propriile telefoane, si cam acelasi lucru ar vrea sa il faca inclusiv pentru seria Samsung GALAXY S21, iar asta ar aduce beneficii si mai multe pentru clienti.

Samsung GALAXY S21: INOVATIA SPECIALA Oferita prin Xiaomi

Samsung GALAXY S21 ar urma sa aiba un senzor de imagine ISOCELL Bright HM2, cu rezolutia de 108 megapixeli, acesta fiind, aparent, dezvoltat chiar in colaborare cu chinezii de la Xiaomi. Nu se stie foarte clar cam cand ar urma sa fie lansat acest nou telefon Xiaomi cu noul senzor de imagine, dar e posibil sa-l vedem in magazine undeva prin toamna anului 2020, asta in timp ce Samsung GALAXY S21 va fi lansat in primavara anului 2021, deci la destul timp distanta pentru a se face modificari.

Samsung GALAXY S21 trebuie sa aiba in acest senzor de imagine rezolvate problemele care au fost raportate de catre foarte multa lume pentru senzorul de imagine care este implementat in GALAXY S20 Ultra. De la probleme cu stabilizarea imaginilor, pana la cele cu focalizarea automata, sau zoom-ul, au existat destule plangeri pentru GALAXY S20 Ultra, iar in Samsung GALAXY S21 totul ar trebui sa fie rezolvat pentru ca experienta de folosire a telefonului sa fie una pe masura asteptarilor.

Samsung GALAXY S21 ar trebui sa fie prezentat undeva prin februarie 2021, fie intr-o conferinta fizica, fie intr-una online, in functie de existenta unei eventuale noi epidemii de Coronavirus, dar lansarea va fi prin martie.