Google Maps: Functia IMPORTANTA Oferita din Cauza COVID-19

Google Maps are o noua functie foarte importanta oferita din cauza COVID-19, iata ce a fost lansat astazi in intreaga lume de catre compania Google.

Google Maps protectie

Google Maps are o noua functie integrata din cauza pandemiei de Coronavirus care inca afecteaza o buna parte din intreaga lume, iar ea le ofera oamenilor posibilitatea de a se proteja mai bine impotriva unei posibile infectii. Mai exact, Google Maps are integrata o noua functie pentru mijloacele de transport in comun care ofera posibilitatea de a vedea care sunt cele mai bune ore pentru calatorii in ideea de a evita aglomeratiile, si deci un risc mai mic de infectare.

Google Maps preia informatii de la utilizatorii care folosesc platforma, iar asa reuseste sa ofere detalii exacte cu privire la felul in care se deplaseaza oamenii in diverse zone de pe glob, si sa ne spuna cand e bine sa calatorim. Acum Google Maps va afisa pentru calatori care dintre statiile de transport public in comun sunt, de obicei, mai mult, sau mai putin, aglomerate, inclusiv informatii in timp real fiind disponibile pentru comparatia gradului de aglomeratie.

Google Maps: Functia IMPORTANTA Oferita din Cauza COVID-19

Google Maps protectie coronavirus

Google Maps furnizeaza aceste informatii in baza istoricului privind nivelul de trafic pentru o anumita statie pentru transport public in comun, si totul e preluat de la oamenii care folosesc aplicatia cand stau in respectivele locatii. Google Maps aduna in momentul de fata date de la milioane de oameni din intreaga lume, si le cere oamenilor sa partajeze informatii cu privire la calatoriile lor pentru a avea o imagine si mai clara cu privire la gradul de congestie.

Google Maps nu are doar aceasta noutate majora integrata, ci si informatii cu privire la temperaturile din zonele statiilor de transport in comun, ce masuri de protectie sunt aplicate in mijloacele de transport, si nu doar atat. Google Maps vrea sa ajute oamenii sa fie in siguranta atunci cand calatoresc cu mijloacele de transport in comun, dar se bazeaza in principal pe informatii preluate de la calatori, si doar acolo unde exista aceasta posibilitate.

Google Maps a lansat noua functionalitate deja pentru toata lumea, dar va trece ceva timp pana cand totul va deveni activ in diverse zone de pe glob, si nu se stie in ce masura va fi totul oferit pentru chiar toata lumea.