WhatsApp: Doua TRUCURI Grozave pe care sa le Folosesti ACUM

WhatsApp are aceste doua trucuri grozave disponibile chiar acum, si ar trebui sa le folosesti imediat pentru a te bucura de ceea ce iti ofera ele.

WhatsApp controlare

WhatsApp este o aplicatie de mesagerie cu peste 2 miliarde de utilizatori activi in intreaga lume, dar si cu foarte multe functii despre care nu chiar toata lumea stie tot ceea ce ar trebui. Astazi vorbim despre doua trucuri grozave despre care ar fi trebuit sa stii deja, insa daca nu ai aflat inca, atunci acum le descoperi, si ar fi bine sa le folosesti, pentru ca ti-ar putea fi de mare ajutor atunci cand discuti cu diverse persoane si nu vrei ca ele sa vada chiar tot.

WhatsApp controlare informatii

WhatsApp are un prim truc foarte util in posibilitatea de a limita accesul persoanelor la informatiile cu privire la contul nostru, pentru asta fiind integrata o functie speciala in meniul de setari. Aceasta functie permite restrictionarea accesului la informatii despre noi doar in ceea ce priveste contactele pe care le avem in WhatsApp, nimeni, sau contactele, dar cu anumite exceptii, astfel ca putem sa alegem ca unii oameni sa nu aiba acces.

WhatsApp: Doua TRUCURI Grozave pe care sa le Folosesti ACUM

WhatsApp are si un alt truc, mai important, in ceea ce priveste limitarea posibilitatii persoanelor necunoscute de a ne adauga intr-un grup de conversatii, ceva ce se intampla foarte des, din pacate. Activarea acestei functii limiteaza capacitatea necunoscutilor de a ne adauga in grupuri de conversatii in care nu vrem sa fim, setarea permitandu-le doar contactelor sa ne adauge in grupuri de conversatii, sau doar a anumitor contacte pe care le avem.

WhatsApp controlare adaugare grupuri

WhatsApp are in aceasta functionalitate ceva foarte important deoarece ne permite sa ne asiguram protectie impotriva adaugarii in grupuri in care fie se publica prea multe mesaje, fie sunt persoane rau intentionate. Multi oameni au avut conturile WhatsApp furate prin astfel de grupuri in care erau pacaliti sa-si furnizeze informatiile de logare, asa ca e bine sa limitati posibilitatea diversilor oameni sa va adauge in grupuri si pentru a fi mai in siguranta.

WhatsApp va mai integra si alte functii pentru securitatea datelor in viitorul apropiat, dar deocamdata aceastea doua sunt extrem de utile pentru foarte multe persoane din intreaga lume, si ar fi bine sa le folositi.