Orange: SURPRIZA, Ofera GRATUIT ceva Asteptat de Mult Timp

Orange are o surpriza foarte mare pentru clientii din Romania, si le ofera gratuit ceva ce asteptau de foarte mult timp, iata cum beneficiezi chiar acum.

Orange discovery

Orange are astazi o surpriza extrem de mare pentru clientii din toata lumea, iar asta pentru ca le ofera abonatilor sai gratuit ceva ce foarte multi asteptau de si mai multa vreme. Mai exact, dupa ce posturile grupului Discovery au disparut din grila Telekom, si implicit cea a Orange, acum al doilea operator spune ca ofera gratuit, in aceasta pagina, acest program pentru clientii din toata tara pana pe 15 iunie, adica o saptamana de zile.

Orange si-a anuntat clientii ca au postul de televiziune disponibil gratuit in cadrul Orange TV Go incepand de astazi si pana lunea viitoare, iar daca va era dor de emisiunile de acolo, acum le puteti vedea iar. Surpriza este una foarte mare pentru ca desi Orange ofera Discovery Channel pentru clienti, cei de la Telekom inca nu o fac, iar asta in conditiile in care extrem de multi abonati ai grupului german asteapta reintroducerea programelor grupului.

Orange: SURPRIZA, Ofera GRATUIT ceva Asteptat de Mult Timp

Orange nu spune daca Discovery Channel este oferit in mod gratuit inclusiv pe transmisiunile de televiziune pentru abonamentele Orange TV, insa in mod normal ar trebui sa fie vorba inclusiv despre acest lucru. In caz contrar, daca folositi Orange TV Go, atunci pana pe 15 iunie veti putea urmari Discovery Channel in mod gratuit ca un cadou din partea celor de la Orange, ceea ce desigur ca e o veste foarte buna, si ar trebui sa profitati de situatie.

Dacă îți plac documentarele, ești binevenit în #OrangeTVGo, cu acces liber la Discovery Channel până pe 15 iunie….

Publicată de Orange pe Sâmbătă, 6 iunie 2020

Orange are obiceiul de a le oferi surprize foarte bune clientilor sai din toata tara, iar aici vorbim despre una pe care sunt sigur ca foarte multa lume o va aprecia, mai ales ca Discovery Channel a disparut o perioada de timp de la operator. Orange va oferi dupa aceea Discovery Channel doar cu plata pentru clientii sai din toata tara, astfel ca daca veti mai dori sa il vedeti, va trebui sa achitati contravaloarea extraoptiunii pe care o impune grupul.

Orange a oferit foarte multe surprize cu gratuitati de care clientii sai s-au putut bucura in ultimele luni in Romania, si se pare ca acest “spectacol” al gratuitatilor va continua si in perioada urmatoare.