DIGI Romania: TOTI Clientii Vizati de AVERTIZAREA Importanta

DIGI Romania a emis o foarte importanta avertizare pentru clientii din toata tara, iata ce trebuie sa stii imediat despre mesajul venit de la companie.

DIGI Romania falsuri

DIGI Romania a emis o avertizare extrem de importanta pentru toti clientii sai din toata toara, iar asta pentru ca a descoperit o problema foarte grava care ii afecteaza pe romani. Mai exact, cei de la DIGI Romania au descoperit o campanie de inselaciuni desfasurata de catre entitati necunoscute inclusiv in tara noastra, ea avand scopul de a extrage date, si chiar bani, de la persoanele suficient de naive incat sa cada in plasa hackerilor care ii vizeaza.

DIGI Romania spune ca este vorba despre o campanie cu concursuri false care au drept premii dispozitive electronice din gama premium, adica la fel ca in cazul altor inselaciuni. Concursurile fictive le spun oamenilor ca au castigat un anumit premiu, si le cer oamenilor sa plateasca taxa de transport pentru livrarea celui premiu, introducand datele bancare intr-un website care le inregistreaza, iar DIGI Romania ii avertizeaza pe oameni sa fie atenti.

DIGI Romania: TOTI Clientii Vizati de AVERTIZAREA Importanta

DIGI Romania desfasoara diverse concursuri in fiecare an, insa compania spune ca nu cere vreodata ca vreun participant, sau castigator, sa plateasca prin orice fel de metoda contravaloarea taxei de transport pentru premiul castigat. Hackerii recurg la aceasta metoda pentru ca oamenii pacaliti ca au castigat un premiu de la DIGI Romania sa introduca intr-un website malitios informatiile cardului pe care-l detin, ele fiind mai apoi folosite de hackeri pentru diverse cumparaturi online.

DIGI Romania nu are cum sa opreasca acest tip de campanii deoarece nu poate controla in vreun fel ceea ce fac hackerii, asa ca altceva in afara de a emite avertizari nu prea poate face. Avertizarea de acum vine dupa ce DIGI Romania a descoperit mai multe tentative de inselaciune bazate pe concursuri, astfel ca ai sai clienti sunt atentionati din timp in legatura cu pericolul la care se expun daca isi cedeaza datele de logare in diverse website-uri mai mult, sau mai putin, cunoscute.

DIGI Romania organizeaza concursurile sale doar prin intermediul propriului website, sau prin pagina de Facebook, asa ca verificati intotdeauna acolo orice fel de promotii care va ajung in atentie.